No właśnie w 16 odcinku 5 sezonu powraca prof. Milton Fine (Brainac) co sądzicie o jego powrocie?
Ja uważam, że powinni sobie dać już spokój z nim już a nie znowu otwierać stare dzieje :-) .. brak pomysłów daje się chyba we znaki :-( no ale zobaczymy po odcinku eh he.
Zobaczymy juz jutro.Czekam na ten odcinek juz uuu i jeszcze troche:) Wiecie moze czemu taka dluga przerwa teraz jest pomiedzy odcinkami??
Byc moze wlasnie tym brakiem pomyslow, albo "niedociagnieciami" ktore mozna bylo zauwarzyc w ostatnich odcinkach.Rozumiem aktor tez czlowiek urlop mu sie nalezy:)
Mozesz powiedziec jak oglądniesz 16 odcinek 5 serji? Skoro w polsce leci w tv dopiero 3 seria a czwartej zapewne wcale nie puszczą idioci z tv :/
Sciagnij sobie z neta kolega Mack juz podawal linki a wiec niebede tego robic, a jezeli rozvhodzi sie o nasza wspaniala tv..to h*j im w oko.W 16 ocinku fajne jest zakonczenie,a profesorek Milton i jego klony maja jakas misje badawcza:) Ciekawy byl ten odcinek-) to niby rozstanie (trelemorele)
myślę, że to nie brak pomysłów, ale jakiś tajemniczy wątek. odcinek mi się podobał,lepszy od poprzedniego. a i cieszę się, że w końcu między Laną i Clarkiem koniec,bo to najnudniejszy wątek. przed Clarkiem wiele wyzwań - jak choćby powstrzymać Fine'a!
a czy ojciec Clarka naprawde umarłi czy nie ma szans na jego powrut do serialu ( przecieżśmierć w Smallville nie zawsze oznacza ŚMIERĆ i często osoby "zmarłe" powracają Jak bedzie z Jonathanem?
no wlasnie tez sie nad tym zastanawiałem bo jesli chca mniej wiecej powiazac to pozniej ze Supermenem 1,to tam ojciec Clarka zyje to co zrobia jakies cudowne ozywienie czy juz tak do konca zostawia