emm ja osobiście nie mam nic do tych postaci ........a raczej lubię obie dziewczyny :D:D ( odpierdolcie się od nich :D:D;))
Cytat:
( odpierdolcie się od nich :D:D;))
A jak nie to co mi zrobisz? Pobijesz w ciemniej uliczce (rolling eyes)
P.S. Mało inteligentny wpis, wszystko przez amnestię Giertycha :-)
Wspolczuje dziewczynom ze maja takiego fana co tak brzydko sie wyraza zaniast bronic ich logicznymi zdaniami !:) hhe
emm Ty serio taki głupi jestes i nie kapujesz aluzji ??<sciana> współczuję Ci ;/
p.s. nie mam zamiaru Cię bic......wydoroslej !! a tak poza tym to czy Ty w ogóle wiesz co to amnestia i kto to jest girtych ?? bo szczerze w to wątpię ;] :) pozdro
To dobrze że lubisz obie dziewczyny, szczerze wątpię jednak, że te dwie niunie powiedziałyby o tobie to samo...
No gościu troche przegioł z tym "odpierdol....." ,ale musze powiedzieć, że ja też nie mam nic do Cloe i Lany lang, zwłaszcza do Lany Lang-dla mnie to najfajniejsza postać w smallville !!
Cytat:
emm Ty serio taki głupi jestes i nie kapujesz aluzji ??<sciana> współczuję Ci ;/
Co nazywasz aluzją? Ten twój rynsztokowy język... Nie nauczyli cię kultury?
Cyatat:
p.s. nie mam zamiaru Cię bic......wydoroslej !!
To dobrze, bo już się bałem :-) Tym razem ty czegoś widocznie nie zrozumiałeś... no ale nie zaskoczyłeś mnie po takich osobistościach zwykle nie spodziewam się zbyt wiele :-)