PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36453
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

witam ,sciagam 3 sezon torrentem i cos jest nie tak ,włączyłem 1 odcinek i jest on zupwełnie inny niz na TVN-ie,zaczyna sie tak ze indiański wódz z jakims kolosiem w okularkach szukają czeogs w jaskinii ,spotyka ich lioenl luthor.Pozniej pojawia sie motym jakiegos swiecącego miecza.Moje pytanie- co to za odcinek?? ''Smallville Season 3(Prisoner 202mb)''Tak brzmi tytuł pilku który pobieram .Zgóy dzieki za info.

ocenił(a) serial na 8
markusss

No stary tytuł który podałeś to na banka nie jest ten bo to masz 20 odcinek 3 sezonu pt" Talisman" tego jeszcze nie było w TV!!!! ---- narazie były 2 pierwsze.

Zapraszam do lektury tu jest wszystko opisane znajdziesz tam też ten odcinek.

http://dailyplanet.stopklatka.pl/html/smallville/sm_odcinki.htm [dailyplanet.stopklatka. ...]

MackKL

Niestety Mack ma racje.Pobrałeś nieten plik co trzeba.A swoja drogą to nie polecam ściągać innych wersji niż HDTV ponieważ są gorszej jakości i nie wiadomo czy to napewno to;)

Dawid20

A ja nie popieram sciagania hehe zartuje. Bez tego fani by z nerwicy osiwieli.

Remington_Steele

Taaa jakbym musiał czekać rok lub więcej na mój ulubiony serial to chyba bym oszalał.Nie nie to nie dla mnie:D

Dawid20

wiem ze to nie jest 1 odcinek ,dlatego sie spytałem,nie jestem taki tępy ze nie potrafie odróżnić czy był juz w TV czy nie,czytajcie ze zrozumieniem a nic zlego sie nie stanie,a Ty mi nie polecaj juz tej stronki bo rzygac sie chce !!

ocenił(a) serial na 8
markusss

No byś przeczytał a nie od razu temat zakładał ale wam się nic nie chce (szok) (roll) niedość że się doradza to jeszcze się niepodoba czasem wystarczy pomyśleć i zawsze jest coś takiego jak GOOGLE .... szkoda słów :(

użytkownik usunięty
MackKL

Mack ma rację. Niektórzy to pewnie w necie nie umieją się poruszać (na szczęście to tylko wyjątki). A tak na marginesie - fani Smallville! Już jutro, nareszcie, po tak dłudiej przerwie bedzie można ściągnąc 10 odcinek "Fanatic" . Kurde chyba nie wytrzymam :) Pozdro