Czy waszym zdaniem Smallville może być kontynuowane? Osobiście mi się podobał finał i szkoda, że to już koniec. Lubiłem ten serial, choć ostatnie sezony były już gorsze.
Ale chętnie bym zobaczył serial w tym uniwersum, zwłaszcza, że sporo wątków nie ukończono, np. Suicide Squad lub grupa Toymana, szkoda także, że w finale nie było żadnych bohaterów z Justice League, jak np. Aquaman czy Impulse(Flash)
Kontynuacji nie bedzie na 100% Ale zawsze mozesz obejrzec od poczatku czyli od pierwszego sezonu w necie. Są wszystkie odcinki
Też wątpię w kontynuację, choć nie miał bym nic przeciwko, żeby pojawił się jakiś Spin-off:)
Dokładnie napoczątku serial nwet dobry potem twórcy tak go powykręcali że zmienili prequel uniwersum Supermana w zwyczajny preboot lub premake (połaczenie słów prequel i reboot i remake) Ostatni odcinek to katastrofa, klęska, kicha, wtopa, dla ciągłości z historią Supermana, jestem naprawde bardzo niezadowolony jak oni zamknęli ten serial:/!, p.s jak teraz Superman ma się pokazywać ludziom z bliska na oczy skoro nie ma zasłoniętej twarzy a sądzę że jak ostatnio zaczął nosić okulary to nie wystarczy żeby ludzie którzy go poznali ot tak zapomnieli jak wyglądał gdy nie nosił okularów!
przecież w każdym filmie tak jest,że przez okulary niby nie jest rozpoznawalny,traktuje się to z przymrużeniem oka ,bo wiadomo,że w normalnym życiu okulary niewiele zmieniają ,to nie maska czy czapka niewidka
Kontynuacji nie bedzie na stówe. Ale możesz obejrzec "Superman:Powrót" i poznac ich duzo dalsze dzieje ;)
Poza tym kręcą reboot eSa (Man of Steel) więc niebawem Clark, Zod, Lois i spółka zawitaja znowu na ekranach ;)
Oglądałem Superman: Powrót. Podobał mi się, ale rozumiem, czemu nie odniósł takiego sukcesu, był lekko zbyt przegadany.
Man of Steel to jakiś inny serial? Piszesz, że Clark, Zod i lois znowu zawitają, ale chodzi Ci dokladnie o tych samych aktorów, czy ogólnie tylko o postacie??
Czyli mam rozumieć, że sezon 10 jest już totalnie OSTATNI? Taki ostatni i koniec? ;D Szkoda, bo własnie jestem na 10odcinku, więc niedługo czeka mnie pożegnanie z bohaterami... :(
Man of steel to filmowy reboot serii o Supermanie.
Co do Smallville, to tak, to już koniec, niby planowali robić jakiś spin off, ale nie wiadomo czy to do skutku dojdzie.