Póki co nie ma potwierdzonych informacji co do tego że będzie następny sezon. Jak donosi Kryptonsite coś więcej będzie wiadomo w 18.05 czy będzie kolejny sezon czy nie. Nawet nie dopuszczam myśli że byłoby inaczej niż TAK. Czego oczekiwalibyście po 6 sezonie?Osobiście to mam nadzieje na dofinitywne zerwanie jakichkolwiek więzi na linii Clark - Lex i zacieśnienie więzów Clark - Lois. Już powinni dac sobie luz z Laną bo ile moża( chociaż w sez.5 już właściwie mamy koniec) a także dodać jakąś postac z mocami. Może Green Lataren?
No ja już się wypowiadałem co chciałbym widzieć w 6 sezonie ale powiem raz jeszcze :-)
-----Odkrycie nowej mocy ... Oddech lub latanie ... cholera 4 i 5 sezon a tu nic nowego nie odkrył ..co jest (szok)
----- Koniec związku Kent--Lana.... niech się zainteresuje Lois
----- Wprowadzenie kolejnych superbohaterów..... Green lantern..musze powiedzieć, że pomysł ciekawy (jestem wielkim fanem tej postaci) ALE... to by kosztowało za dużo... A może Green Arrow :-)
Tak czy inaczej chciałbym w akcji zobaczyć również ostatniego Marsjanina (Johzz) lub przynajmniej powinien pojawić się Bruce Wayne.
----Lex powinien pogrożać się coraz bardziej w swojej mroczności... a nie że raz jest zły a raz dobry.
Wszystko wporządku zwłaszcza pomysł z Waynem. Chodzi tylko żeby producenci nie ucięli sprawy zbyt szybko i okazało się że na 5x22 sie skończy.Za duży potencjał. Ale też słyszałem że aktorzy mają kontrakty podpisane na 7 sezonów (sam nie jestem pewien może tp spekulacje). W każdym bądź razie to nie moge sie doczekac 18 kiedy to zapadnie decyzja.
PS ile Clark powinien jeszcze studiowac tak ok.?bo to pewnie się przełoży na czas do Metropolis