PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36452
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Póki co nie ma potwierdzonych informacji co do tego że będzie następny sezon. Jak donosi Kryptonsite coś więcej będzie wiadomo w 18.05 czy będzie kolejny sezon czy nie. Nawet nie dopuszczam myśli że byłoby inaczej niż TAK. Czego oczekiwalibyście po 6 sezonie?Osobiście to mam nadzieje na dofinitywne zerwanie jakichkolwiek więzi na linii Clark - Lex i zacieśnienie więzów Clark - Lois. Już powinni dac sobie luz z Laną bo ile moża( chociaż w sez.5 już właściwie mamy koniec) a także dodać jakąś postac z mocami. Może Green Lataren?

ocenił(a) serial na 8
Scarface

No ja już się wypowiadałem co chciałbym widzieć w 6 sezonie ale powiem raz jeszcze :-)

-----Odkrycie nowej mocy ... Oddech lub latanie ... cholera 4 i 5 sezon a tu nic nowego nie odkrył ..co jest (szok)

----- Koniec związku Kent--Lana.... niech się zainteresuje Lois

----- Wprowadzenie kolejnych superbohaterów..... Green lantern..musze powiedzieć, że pomysł ciekawy (jestem wielkim fanem tej postaci) ALE... to by kosztowało za dużo... A może Green Arrow :-)
Tak czy inaczej chciałbym w akcji zobaczyć również ostatniego Marsjanina (Johzz) lub przynajmniej powinien pojawić się Bruce Wayne.

----Lex powinien pogrożać się coraz bardziej w swojej mroczności... a nie że raz jest zły a raz dobry.

ocenił(a) serial na 7
MackKL

Wszystko wporządku zwłaszcza pomysł z Waynem. Chodzi tylko żeby producenci nie ucięli sprawy zbyt szybko i okazało się że na 5x22 sie skończy.Za duży potencjał. Ale też słyszałem że aktorzy mają kontrakty podpisane na 7 sezonów (sam nie jestem pewien może tp spekulacje). W każdym bądź razie to nie moge sie doczekac 18 kiedy to zapadnie decyzja.

PS ile Clark powinien jeszcze studiowac tak ok.?bo to pewnie się przełoży na czas do Metropolis