PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36410
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville
Happily_ever_after

No tos eureke odkryl. Musisz czekac lub sciagnac z UK.

Remington_Steele

1. nie w rodzaju meskim
2. nie odkrylam tylko zapytalam, a jest roznica, lepiej sie zapisz na kurs czytania ze zrozumieniem tekstu

Happily_ever_after

No mi tu wojnny oanno nie wywoluj, bo tez moge powiedziec zebys nie zakladala bezsensownego forum jak juz o dvd i braku sezonu 1 pisalismy. A dziwisz sie tez jesli w sklepie nie ma to nie ma a potwierdzenia chcialas w necie jeszcze dostac :).

Polecam z TV zgrany na plyty. Jedyna opcja ja kupie jak beda wszystkie sezony dopiero :). Przynajmniej pokolei.

Remington_Steele

nie wywoluje zadnej wojny i nie chcialam potwierdzenia dostac, ze u nas nie ma 2 sezonu tylko mialam nadzieje, ze ktos sie tym interesuje i moze wie cos na ten temat np. czy kiedys dystrybutor wyda w ogole

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

Ja tam nie czekalem na dystrybutora polskiego... obejrzalem juz wszystkie serie i jestem ich szczesliwym posiadaczem. Jak cos to GG 3778352

ocenił(a) serial na 8
kajko_3

"Dlaczego Polska to kraj kosmiczny i
nie ma u nas 2 sezou na dvd????? 1,3,4 sa"

Nie ma drugiego sezonu to sobie ściągnijcie. Jak oni mają nas głeboko to ja ich mam głebiej. Sami na tym tracą, bo jaki sens jest dla kolekcjonera kupować wszystko prócz 1 sezonu w oryginale... to żadna przyjemność. Zamierzałem kupić cały serial którego jestem wielkim fanem ale się wkurzyłem i to olałem. Ich zasrana polityka -- ich straty.

MackKL

ja nie rozumiem za bardzo dystrybutora, mogli wydac 1,2,3, a czwarty pozniej
"Nie ma drugiego sezonu to sobie ściągnijcie" - ja mam sciagniety, ale to zadna przyjemnosc ogladac w takiej jakosci

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

Ja pisalem do VBros kilkanascie razy,ale juz mi nie odpisuja!! Tylko raz mi odpisali,ze pracyją nad tym,aby wprowadzic "Smallville sezon 2 i 5" na rynek polski!! Ale ta odpowiedz miala miejsce rok lub póltora roku temu!!

michael_84

pracuja, to moze za 100 lat skoncza

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

No dokładnie!! Ja też kupilem trzy sezony wydane w polsce!! Kupilem tez na dvd sezon 2 i 5 w londynie,ale bez polskich napisow - niestety!! Ale szczerze mówiąc nie znam angielskiego dobrze, przez 7 lat niemieckiego sie uczylem, mimo to duzo sie rozumie , moze dlatego ze ogladalem te sezony po kilka razy po polsku! :-)

michael_84

ja juz sie moge nie czepiac WB, ze tyle sie czeka bo seriale sa od niedawna wydawane na dvd , ale oni sa jacys niepowazni, ktos sobie pomyslal 1,3,4 wydamy a na 2 niech sobie ludzie czekaja 100 lat bo przeciez kto by chcial ogladac i miec odcinki po kolei

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

Ale to ni jest jedyny taki przyklad! Na przyklad wydali film "Wstrząsy cz.1 i 3" ,a drugiej nie ma!! Jest jeszcze wiele takich przykladow!! Na przyklad Laleczka Chucky cz.1,4,5 no bez sensu

użytkownik usunięty
Happily_ever_after

poszukaj, odcinki można ściągnąć w jakości HDTV :)