PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36403
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Bardzo lubię ten serial - pokazał, że film czy serial o "superbohaterach" nie musi być głupkowatą i naiwną bajeczką, jakich niecierpię. Ale jedna rzecz - tak głupia, że tłumaczenie, że to film czy że to sf nie wystarczy - niemiłosiernie mnie irytuje. Co trzeci odcinek ktoś wchodzi do zamku Lexa jak do stodoły i rzuca nim po wszystkich ścianach. Przecież to bardzo nielubianego miliardera mieszkającego w dziwnej okolicy! Mogliby wysilić się na odrobinę realizmu i od czasu do czasu dla odmiany pokazać, jak meteor freak rzuca jego ochroniarzami.

ocenił(a) serial na 8
gnoh21

Coś w tym jest. Lex powinien się zaopatrzyć chociaż w takiego Alfreda - którego zatrudniał Bruce Wayne:) Nie jestem specjalitą, ale w komiksach nie było raczej wzmianki o tym, że lex miał jakąś prawą rękę/ochroniarza na stałe.

gnoh21

No dokładnie..jestem na 6 sezonie dopiero ale prawda to z tym Lexem.
Wcześniej drażniło mnie to że Lana ciągle była w szpitalu,zawszę obrywała..teraz znowu Lex ciągle obrywa..
Czy ktoś może w końcu zabić ich raz a porządnie?
:)

Damx123

A ja obejrzałem jakiś odcinek teraz na którymś z polskich kanałów... z oceny 6 zmieniłem na 4. Kiedyś mi się podobało, ale jak teraz obejrzałem to jest to bajeczka jakaś, jakieś powroty do przyszłości itp. Na prawde żałosne, powinni skończyć na sezonie 5-6 :(

karollo_92

Ja jestem dopiero na 6 sezonie ,więc jeszcze dużo przede mną.
No jakaś druga ziemia czy coś takiego :)
Bo widziałem jeden odcinek z 10 sezonu i była o czymś takim mowa.
No ale w końcu serial jest jakby oparty na komiksach supermana .
;)