Jeśli to prawda to ciekawe jak zakonczy sie historia , czyzby tak jak w komiksie ? To bylbay wymiotka ! Pozdro
Beznadziejny pomysł. I co Clark go pokona kilkoma strzałami? Tym razem posunęli się za daleko. Pomysł jest idiotyczny nawet jak na smallville.
kto to w ogóle jest ten Doomsda? Wcześniej komiksów nie czytałem, a moja przygoda z Supermanem rozpoczęła się od Smallville. Gdzieś jeszcze czytałem, że ma być jeszcze jedna nowa postać - jakaś kobieta...
Jest to kultowy przeciwnik , najbardziej chyba znany gdyz to on w komiksie zabił Supermena . A co do serialu to faktycznie mega tanio bedzie jak Clark go pokona od tak sobie , do tego ciekawe jak go zrobia z wygladu , ta potyczka dwoch gigantow nadawalaby sie na kinowy film :)
Może w końcu będzie walka dłuższa niż 5 minut..A tak swoją drogą to dziękuje za odpowiedź na moje pytanko :)
mh2004 radze przeczytać komiks o śmierci esa. Jest po prostu genialny, od niego zaczęła się moja przygoda z postacią Supermana. Komiks wymiata.
przykładowa strona:
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=b0902835a3c32185
Doomsday tutaj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Doomsday_(comics)
A tutaj przykładowa walka z pełnometrażowego filmu animowanego Superman Doomsday. (jednak film w moim odczuciu jest beznadziejny komiks wymiata)
http://pl.youtube.com/watch?v=Noedf3JhFYA
Doomsday WTF myślę że pora na tego bohatera mogła by nastąpić ale w sezonie 15 Smallville ,a nie teraz przecież Clark nawet latać nie potrafi więc o co chodzi ? ,chociaż z drugiej strony Smallville tylko w pewnym stopniu nawiązują do wątków Supermana więc wszystko jest możliwe, może być to dobry pomysł tylko pod jednym warunkiem jeżeli przepełnią to wszystko fajnymi efektami bo Doomsday to jednak nie postać którą można pokonać w 2 minuty do czego Smallville już nas przyzwyczaiło w przypadku czarnych charakterów. Jeżeli jest pomysł na Doomsdaya to kiedy przyjdzie pomysł na czerwono-niebieskie ciuszki ?
Jestem jak najbardziej za!!!Pomysl z doomsdayem nie jest zly. Komiks czytalem- jest rewelacyjny ( animacja slabsza). Wiem,ze budzet smallville nie udzwignie "wielkiego pojedynku" Superman vs Doomsday ,ale napewno dadza sobie rade. Moga opierac sie na podstawie serialu animowanego "Liga sprawiedliwych", gdzie doomsday walcyl z "S" W kraterze wulkanu .
ruga opcja, to taka,ze Clark dostanie potezny wpierdziel, ale jakims cudem uda mu sie przy pomocy innych zamrozic potwora i wyrzuci go w kosmos. Zawsze poiej moze Bstia wrocic! Najwazniejsze,zeby go w serialu nie zabil bo sie wkur....
pozdrowionka
Sorki za bledy,ale po paru piwkach literki na klawiaturze sa podobne i mi sie troch zlewaja ;D
mi sie bardzo podoba ten pomysl ale co do realizacji nie jestem przekonany clark znow bedzie go musial pogonac w badziwny sposob(jakies krysztaly kamiki i tego typu duperele) bo innego sposobu nie widze.jak zrobia ze go pokona w walce to zakoncze przygode ze smallville.bo jak superman(ten ktory znal juz wszystki swoje zdolnosci) znim nie wygral(walka zakonczona remisem:D) to nie wyobrazam sobie zeby clark ktory nawet nie umie latac dal sobie znim rade.pzdr
Dobrym pomysłem by było zakończyć serial na 8 serii i przyśpieszyć w niej nieco fabułę o kilka lat ;] Bo ciągnąć serial jak telenowele nie ma sensu, a widać, że pomysły scenarzystom się już kończą.
Moim zdaniem w połowie 8 sezonu clark powinien stać się supermanem. Tak było by najlepiej ponieważ smallville opowiada o młodym clarku (zanim był supermanem). I smallville powinno skończyć się na ósmym sezonie, a fabuła powinna opowiadać o już supermanie i być taka która nie była w żadnym innym filmie (czyli przed fabułą z filmów).
doomsday hmmm na wielkim ekranie tak, w smallville nie....
doomsday to taki abomination z hulka czyli na możliwości smallville to stanowczo za duzo ;)
Doomsday nie może się pojawić w ósmym sezonie ponieważ zabił on supermana a w smallville clark jeszcze nawet nie został supermanem