zachecam tych ktozy lybia i to bardzo ten serial do kupiena tez wszystkich sezonow z lektoem jak wyjda serial jest dopry ocena 10 czasami moze niektore odcinki sa kepskie zrobione ale da sie oglondac :) teraz po wakacjach nastepny sezon w tvn
Serial jest genialny, tez dalem 10/10 i dziwi mnie skandalizująco niska srednia ocena serialu (8,75) :( skandal zrobmy cos aby bylo 9/10 przynajmniej
No tak jak ktos nie umie czytac to musi miec lektora i inaczej nie kupi sobie wersji orginalnej z napisami... bez komentarza
Hmm ty o chyba bylo do mnie co i chyba jestem urazony :) chyba ktos lekko po mnie pojechal, coz bywaja i tacy dziwacy. A dla sprostowania seriale przewaznie ogladam w wersji oryginalnej napisy nie sa mi potrzebne dla tego kto uzywa napisaow a miec wybor to ja wole miec nic byc uzalezniony od napisow. Teraz wejda HD-DVD i tyle miejsca tam jest i nie da sie lektora a da sie mongolskie napisy czy dubbing to porazka jest.
Ja też dałem 10 punktów a z kąd wiesz że będzie czwarty sezon w tvn jak wiesz to z neta to daj link z góry dzięki
pozdrawiam