PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36452
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Witam, mam pytanie: gdzie można kupić 2 sezon z polskimi napisami??? Kto wie błagam niech pisze!!!! I od razu mówię, że chodzi mi o kupno oryginału na dvd. Z góry dzięki za odpowiedź! Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 8

O ile dobrze się orientuje 2 sezon nie został wydany z polskimi napisami właśnie. Wydawcy nas zrobili w bambuko.

użytkownik usunięty
MackKL

Dzięki za info, a czy w takim razie jest w ogóle sezon 2 po polsku? (chociaż lektor), jeśli nie to jest to jakiś kompletny bezsens :/

ocenił(a) serial na 8

"Dzięki za info, a czy w takim razie jest w ogóle sezon 2 po polsku? (chociaż lektor),"

Jak napisów nie ma to o lektorze zapomnieć ;) Oczywiście, że to jest bezsens. Widzę ładnie wydany 4, 1 ,3 sezon i dalej wydawane a 2 nie ma. Jest to jawna dyskryminacja fanów i tych osób co chcą uzbierać oryginał. Pozostaje kupić 2 sezon po ang i wspomóc się napisami z hataka. Nie wiem czy da się podczas seansu w programie wybrać osobne napisy. Ale to już kombinowanie. No i na kinach domowych zapomnieć o czymś takim. Głupie posunięcie i tak naprawdę wydawcy sami strzelili sobie w plecy tym posunięciem. Zresztą ja odwdzięczyłem się im tym, że olałem kupno oryginałów. Zresztą jakbym kupił to supernatural i 1 sezon heroes.

użytkownik usunięty
MackKL

Tak właśnie myślałam, ale miałam cień nadziei. I masz rację to wkurza, bo jestem uczciwym odbiorcą, chciałabym mieć oryginał, chętnie zapłacę, ale widać nie chcą zarobić... ;) No nic, dziękuję Ci MackKL za odpowiedź.