PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36409
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Green Arrow powróci do Smallville! Justin Hartley przyznał, że postać która kreuje w serialu powróci w siódmym sezonie.
Hartley pojawi się w połowie siódmej serii. Ma wystąpić w kilku odcinkach, nie jest wykluczone, że zobaczymy go we wszystkich epizodach po zimowej przerwie.

info: http://showtv.pl/news_item_335.htm

przyznam ze dla mnie to bardzo dobra wiadomość bardzo sie ciesze bo by mi go brakowało w nowym sezonie , ciekawe czy zobaczymy tez pozostałych członków ligi :)

ocenił(a) serial na 8
Bene

Rzeczywiście powrót Robin Hooda jest dobrym posunięciem. Ale bardziej chciałbym aby Marsjanin pokazał więcej swoich mocy. Bo póki co jest tego jak na lekarstwo. Natomiast czego nie mogę się doczekać to... Kara -- ta prawdziwa. W końcu zagości w tym serialu. Mogę śmiało przyznać, że serial jednak ma wiele wspólnego z komiksami i jest takim ogniwem pomiędzy zwykłym młodzieżowym serialikiem a komiksem, a to bardzo mi się podoba.

Bene

Bardzo się cieszę .. Uwielbiam postać Olivera.

paluska_2

No właśnie niech kal elek już sie wyjawi z tym co umie i mam nadzieje że nie da temu zielonkowi zarwać Lois heheh :-D Tak szczerze to wole Aquamana