PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36409
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Jak na razie mam sześć i pół serii na DVD, bo pozostałe odcinki szóstego sezonu dopiero ściągam.
Jestem fanem tego serialu od początku. Naprawdę wielkim fanem.
Ale po obejrzeniu tych wszystkich odcinków mogę Wam coś powiedzieć...
W pewnym sensie szkoda, że nie skończyli kręcić go po trzech pierwszych sezonach, tak jak to zaplanowali.
W czwartej serii wszystko się po prostu pieprzy :(
No bo skąd niby pomysł, że Clark znał Lois przed pracą w Daily Planet?
I dlaczego Alicia musiała umrzeć? :(
A jeśli już wszystko potoczyło się tak, a nie inaczej, i zaakceptuję czwartą serię, to dlaczego znów wszystko psuje się w połowie piątej, gdy Clark wreszcie oświadcza się Lanie?
No i w końcu, dlaczego u stu diabłów ona związała się z Lexem, skoro nadal kocha Clarka?

Mikael_2

Już nie dramatyzujmy, niestety nie bawili się w kontynuowanie prawdy w Smallville to co mowisz bolalo mnie jak widzialem Reevsa w serialu jako naukowca a przeciez mogli traktowac go jako supermena w wieku dojzalym a nie jako innego bohatera !!

ocenił(a) serial na 8
Remington_Steele

Cytat:

No bo skąd niby pomysł, że Clark znał Lois przed pracą w Daily Planet?

Na wielkiego Zeusa ... człowieku nie wiesz, że Smallville jest elsewordem jeżeli chodzi o historię Supcia. Jest dużo rzeczy pozmienianych i właśnie ciekawi mnie jak teraz z tego wybrną. Serial trzeba zakończyć.. jeżeli planują z Clarka zrobić eSa to BĘDĄ musieli podjąć drastyczne zmiany... i mam przeczucie, że spieprzą to jakimś głupim wymazywaniem pamięci lub podobną pierdołą.

Jeżeli natomiast nie planują takiego zabiegu to Superman nie powstanie a smallville zakończy się w jakiś idiotyczny, niespójny sposób. Jednak za dużo było nawiązań do esa, za dużo symboliki dlatego myślę, że ten 2 sposób odpada.

MackKL

Clark sie obudzi i to wszystko bylo snem heheh taka wersja.

ocenił(a) serial na 9
Remington_Steele

zabawne pierwsze co mi wpadło do głowy to właśnie wersja ze snem:) Mają cały 7 sezon na sprostowania.

ocenił(a) serial na 6
Dugi_3

widzę, że nie tylko mi ten serial powoli zaczął przypominać jakąś telenowele:-/

co do zakończenia to myślę, że będą musieli się bardzo napracować żeby tego nie spieprzyć ... jeśli to możliwe (bo moim zdaniem te ostatnie odcinki to już ciągnięcie serialu na siłę...)

pozdrawiam

fariatka

Oby nie wpadli na pomysl zrobienia roznych zakonczeń dla kazdego inaczej heheheh.

ocenił(a) serial na 8
Remington_Steele

Nieee no! To już by było przegięcie!
To byłoby zbyt podobne do akcji w dwunastym odcinku szóstej serii, gdy całe jego życie miało się okazac takim snem, tylko że wariata...