PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36409
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Co sądzicie o tej postaci? Według mnie wprowadził świeżość do serialu. Samego aktora polubiłem gdy zobaczyłem Pilot przerwanego serialu "Aquaman" Ciekawi mnei jego związek z Lois Lane. Zobaczymy jak się to dalej potoczy. Jak narazie mogliby go pokazywac cześciej zamiast lany gdyż ta postać mnie już irytuje.

ocenił(a) serial na 8
MackKL

no Lana wkurwia już chyba powoli każdego, nawet jej niedawnych zwolenników (do których ja sie nigdy nie zaliczałam, jak to zwykła mówić moja kolezanka: Lana obsrana bleee;P), no ale nieważne;]
jeśli chodzi o Olivera to oprócz typowo kobiecej uwagi, że jest zabójczo gorący;P to rzeczywiście sama postać wnosi wiele, jak to nazwałeś, świeżości do serialu (podobnie jak w 4 sezonie pojawienie się Lois było błogosławieństwem), nie wiem nawet czy nie zdeklasuje Lexa w moim rankingu:P nie znam całej "mitologii" Green Arrowa, ale podoba mi się to, że jest takim współczesnym Robin Hoodem, a nie takim Clarkim bez skazy
z niecierpliwością czekam na rozwinięcie miłośnego wątku miedzy nim a Lois, przykro mówić, ale zdecydowanie bardziej do niej pasuje niż jej przeznaczenie - Clark:P

ocenił(a) serial na 8
anyanka

http://en.wikipedia.org/wiki/Green_Arrow [en.wikipedia.org/wiki/G...]

ocenił(a) serial na 9
MackKL

Nic dodac nic ujac.Przypuszczam ze Lane killną pod koniec sezonu.(swiety czas by juz byl) Naprawde denerwuje juz mnie ta postac jedynie mam sentyment do pieknej Kristin(laska masakryczna:)

Pytanie poza marginesu: Co z trampkami CK on zasowa w nich bardzo szybko a one dalej wytrzymuja i wytrzymuja (jak znacie marke tych szybkobiezek to pisac chetnie sie takie sprawie)

ocenił(a) serial na 10
Dugi_3

Dla mnie Oliver to mistrzostwo swiata.Brakowało takiej postaci w smallville,podoba mi się jego charakter.Zauważyłem że Clark już powoli staje się drugoplanowym bohaterem tej serii,zresztą jakiś dziwny się zrobił,rozumiem że dużo się ostatnio wydażyło w jego życiu,ale w końcu trzeba przedstawić nowych bohaterów.Z początku nie podobał mi się pomysł z wprowadzeniem do serialu ligii sprawiedliwosći,ale po zapoznaniu się z Oliverem zmieniam zdanie.
Bart i Arthur też zajefajnie odtworzyli swoje role,więc uważam że gdy wszystcy się spotkają w jednym serialu to bedzie konkretna drużyna:-)(I masakra zarazem)

krzysiek1986_86

A ja uważam że jak tu wyżej ktoś wspomniał że CK jest drugopanową postacią, to może dlatego ze inni będą robić za niego i ratować ludzi. Dobrze w 6x04 Arrow powiedziałmu Oliwer Queen że jest wielu ludzi, którzy oczekują pomocy. Na moje dzieki poznaniu innego herosa Clark sam postanowi zostac Supermanem i bedzie ratowal nie tylko Smallville ale i cala reszte ludzi, w końcu ma wieksze możliwości. No i spokojnie z tym że Clark wciaż nic nie wiem itp jeśli on stanie sie supermenem to zakończy to serial. A tego nie chcemy jeszcze !!!

ocenił(a) serial na 10
Remington_Steele

MACK dlaczego przerwali serial Aquaman,własnie go obejrzałem i bardzo fajny filmik,a przerwali go w ogóle czy tylko do jakiegoś czasu,i jaka jest tego przyczyna.Jeśli wiesz to podziel się.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
MackKL

Mnie się podoba zarówno jako postać kreowana w serialu, ale i jako aktor ;) No a Lana - racja - irytuje już trochę. Mam nadzieję,że Oliver zostanie na dłużej, bo dzięki temu będzie ciekawie ;)

ocenił(a) serial na 8
MackKL

po pierwsze nowa postać super :) a Justin przystojniaczek jest
po 2 niech wreszcie zacznie sie coś dziac miedzy Loise a Clarkiem , bo przestali sobie docinac i sie nudno robi
po 3 dokładnie Lana juz dawno powinna wyleciec z serialu wogle pomysłu nie mają na tą postac , podobnie jest z Chloe kóra gdy poznała prawde o Clarku to nie ma zupełnie nic do roboty

ps. ja wiem ze Clark bogaty nie jest ale ta jego czerowna kurteczka zaczyna powoli mnie drażnic ;)

ocenił(a) serial na 9
Bene

właśnie :P mógłby przestać nosić w każdym odcinku niebieską koszulkę i czerwoną kurteczkę ;P Zdjęcia promocyjne do tej serii były super. Mogliby się tak odjazdowo ubierać w serialu ;)

ocenił(a) serial na 8
jbo89

Przeciez kolor czerowony i niebieski to kolory Supermana.... czego się tak czepiacie jest 6 sezon Clark coraz bliżej zmierza do swojego przeznaczenia. :-)...czyli do stania sie Supermanem.

Zobaczcie .. i tak ma być.

http://img182.imageshack.us/img182/1734/aaaaaaaof7.jpg [img182.imageshack.us/im...]

ocenił(a) serial na 9
MackKL

No wiadomo, że czerwony i niebieski to jego kolory :P Ale Clark chodzi w tych samych ciuchach już szósty sezon :) Mógłby czasem założyć coś innego ;)

jbo89

Pesja mamusi slaba dziwisz sie hehe. Ale jakbyl zly to mial inne ciuchy i sie nie czepiajcie hehe :)

ocenił(a) serial na 10
MackKL

Ja uwazam, ze Oliver jest ciekawszą postacią od Lexa. Lex był zagadkowy i intrygujący w sezonach 2 i 3 gdy raz stał po stronie dobra a raz przechodził na strone zła. Teraz jest to postaćdoszczętnie zła i ażnudna dlatego gdyż kompletnie przewidywalna. Natomiast Lionel staje się ciekawszy gdyżniewiadomo co zrobi

ocenił(a) serial na 8
umcyk_2

dokładnie Lex wiele stracił w ostatnich sezonach , Lionel jest zdecywoanie najbardziej iteresującą postacia ostatniego sezonu i nadchodzacego chyab też ale wiele sie spodziewam po oliverze i reszcie ligi

ocenił(a) serial na 8
Bene

Mitam postac Oliviera podoba sie jest poprostu fajna.

miidniight

A ja mam uraz do... Wiem ze to niemozliwe ale kojarzyc sie bedzie teraz aktora Tom Wellinga z rola Clarka Kenta no i myslalem ze Justin Hartley bedzie kojazony jako bohater Green Arrow a tu lipa bo... to Aquaman, oczywiscie moge sie mylic bo byl 1 odcinek dopiero.

ocenił(a) serial na 8
Remington_Steele

O postac Green Arrow juz cos wiadomo no i prawda jest ze tak teras bede rozpoznawac tego aktora. No o Aguaman raczej nic nie wiem, chodz watpie zeby byla lepsza od pierwszej postaci jaka gral ten aktor. Wolala bym zeby nakrecili film o Green Arrow z tym aktorem, leczy chyba teras to juz nic z tego.

miidniight

No nigdy nic nie wiadomo, ale fakt aktor bedzie mi sie juz kojarzyl jako Green Arrow :).