Co sądzicie o tej postaci? Według mnie wprowadził świeżość do serialu. Samego aktora polubiłem gdy zobaczyłem Pilot przerwanego serialu "Aquaman" Ciekawi mnei jego związek z Lois Lane. Zobaczymy jak się to dalej potoczy. Jak narazie mogliby go pokazywac cześciej zamiast lany gdyż ta postać mnie już irytuje.
no Lana wkurwia już chyba powoli każdego, nawet jej niedawnych zwolenników (do których ja sie nigdy nie zaliczałam, jak to zwykła mówić moja kolezanka: Lana obsrana bleee;P), no ale nieważne;]
jeśli chodzi o Olivera to oprócz typowo kobiecej uwagi, że jest zabójczo gorący;P to rzeczywiście sama postać wnosi wiele, jak to nazwałeś, świeżości do serialu (podobnie jak w 4 sezonie pojawienie się Lois było błogosławieństwem), nie wiem nawet czy nie zdeklasuje Lexa w moim rankingu:P nie znam całej "mitologii" Green Arrowa, ale podoba mi się to, że jest takim współczesnym Robin Hoodem, a nie takim Clarkim bez skazy
z niecierpliwością czekam na rozwinięcie miłośnego wątku miedzy nim a Lois, przykro mówić, ale zdecydowanie bardziej do niej pasuje niż jej przeznaczenie - Clark:P
Nic dodac nic ujac.Przypuszczam ze Lane killną pod koniec sezonu.(swiety czas by juz byl) Naprawde denerwuje juz mnie ta postac jedynie mam sentyment do pieknej Kristin(laska masakryczna:)
Pytanie poza marginesu: Co z trampkami CK on zasowa w nich bardzo szybko a one dalej wytrzymuja i wytrzymuja (jak znacie marke tych szybkobiezek to pisac chetnie sie takie sprawie)
Dla mnie Oliver to mistrzostwo swiata.Brakowało takiej postaci w smallville,podoba mi się jego charakter.Zauważyłem że Clark już powoli staje się drugoplanowym bohaterem tej serii,zresztą jakiś dziwny się zrobił,rozumiem że dużo się ostatnio wydażyło w jego życiu,ale w końcu trzeba przedstawić nowych bohaterów.Z początku nie podobał mi się pomysł z wprowadzeniem do serialu ligii sprawiedliwosći,ale po zapoznaniu się z Oliverem zmieniam zdanie.
Bart i Arthur też zajefajnie odtworzyli swoje role,więc uważam że gdy wszystcy się spotkają w jednym serialu to bedzie konkretna drużyna:-)(I masakra zarazem)
A ja uważam że jak tu wyżej ktoś wspomniał że CK jest drugopanową postacią, to może dlatego ze inni będą robić za niego i ratować ludzi. Dobrze w 6x04 Arrow powiedziałmu Oliwer Queen że jest wielu ludzi, którzy oczekują pomocy. Na moje dzieki poznaniu innego herosa Clark sam postanowi zostac Supermanem i bedzie ratowal nie tylko Smallville ale i cala reszte ludzi, w końcu ma wieksze możliwości. No i spokojnie z tym że Clark wciaż nic nie wiem itp jeśli on stanie sie supermenem to zakończy to serial. A tego nie chcemy jeszcze !!!
MACK dlaczego przerwali serial Aquaman,własnie go obejrzałem i bardzo fajny filmik,a przerwali go w ogóle czy tylko do jakiegoś czasu,i jaka jest tego przyczyna.Jeśli wiesz to podziel się.
Mnie się podoba zarówno jako postać kreowana w serialu, ale i jako aktor ;) No a Lana - racja - irytuje już trochę. Mam nadzieję,że Oliver zostanie na dłużej, bo dzięki temu będzie ciekawie ;)
po pierwsze nowa postać super :) a Justin przystojniaczek jest
po 2 niech wreszcie zacznie sie coś dziac miedzy Loise a Clarkiem , bo przestali sobie docinac i sie nudno robi
po 3 dokładnie Lana juz dawno powinna wyleciec z serialu wogle pomysłu nie mają na tą postac , podobnie jest z Chloe kóra gdy poznała prawde o Clarku to nie ma zupełnie nic do roboty
ps. ja wiem ze Clark bogaty nie jest ale ta jego czerowna kurteczka zaczyna powoli mnie drażnic ;)
właśnie :P mógłby przestać nosić w każdym odcinku niebieską koszulkę i czerwoną kurteczkę ;P Zdjęcia promocyjne do tej serii były super. Mogliby się tak odjazdowo ubierać w serialu ;)
Przeciez kolor czerowony i niebieski to kolory Supermana.... czego się tak czepiacie jest 6 sezon Clark coraz bliżej zmierza do swojego przeznaczenia. :-)...czyli do stania sie Supermanem.
Zobaczcie .. i tak ma być.
http://img182.imageshack.us/img182/1734/aaaaaaaof7.jpg [img182.imageshack.us/im...]
No wiadomo, że czerwony i niebieski to jego kolory :P Ale Clark chodzi w tych samych ciuchach już szósty sezon :) Mógłby czasem założyć coś innego ;)
Pesja mamusi slaba dziwisz sie hehe. Ale jakbyl zly to mial inne ciuchy i sie nie czepiajcie hehe :)
Ja uwazam, ze Oliver jest ciekawszą postacią od Lexa. Lex był zagadkowy i intrygujący w sezonach 2 i 3 gdy raz stał po stronie dobra a raz przechodził na strone zła. Teraz jest to postaćdoszczętnie zła i ażnudna dlatego gdyż kompletnie przewidywalna. Natomiast Lionel staje się ciekawszy gdyżniewiadomo co zrobi
dokładnie Lex wiele stracił w ostatnich sezonach , Lionel jest zdecywoanie najbardziej iteresującą postacia ostatniego sezonu i nadchodzacego chyab też ale wiele sie spodziewam po oliverze i reszcie ligi
A ja mam uraz do... Wiem ze to niemozliwe ale kojarzyc sie bedzie teraz aktora Tom Wellinga z rola Clarka Kenta no i myslalem ze Justin Hartley bedzie kojazony jako bohater Green Arrow a tu lipa bo... to Aquaman, oczywiscie moge sie mylic bo byl 1 odcinek dopiero.
O postac Green Arrow juz cos wiadomo no i prawda jest ze tak teras bede rozpoznawac tego aktora. No o Aguaman raczej nic nie wiem, chodz watpie zeby byla lepsza od pierwszej postaci jaka gral ten aktor. Wolala bym zeby nakrecili film o Green Arrow z tym aktorem, leczy chyba teras to juz nic z tego.