Mam już za sobą wszystkie dotychczasowe odcinki i chciałbym wiedziec kiedy bedzie 4 seria. Słyszalem że w pazdzierniku ( USA). czy ktos wie cos wiecej moze ? Tym bardziej po zaskakujacym ostatnim odcinku 3 serii...... Ludzie mówie wam!! To trzeba zobaczyć!!
Heja, ja nie wiem, od pewnego czasu jestem fanką tego serialu, ale bardzo chciałąbym się dowiedziec co będzie dalej :)
przepraszam pomyliło mi się, jest 4 seria, ale dopiero 1 odcinek będzie puszczany końcem września w USA - a kiedy u nas? pewnie za 5 lat - tak się bawią ze Smallville w Polsce - puszczają potem zabierają i tak na okrągło.
4 seria Smallville bedzie 22 wrzesnia emitowana w USA ale oczywiscie trzeba sporo czekac na dobrego TVripa , o czywiscie na umieszczenie go w necie no i o czywiscie napisy ktore za szybko sie nie pojawia no i niestey w USA smallville leci takze co tydzien czyli kolejny czas oczekiwania odcinka smallville z 4 serii ktory zostanie przerobiony i umioeszczony wiec TROOOOOCHE SPOOOOORO CZASU
Informacja jest już dawno potwierdzona przez producenta Smallville theWB. Emisja 1 odcinka 4 sezonu Smallville pod tytułem "Crusade" odbędzie się 22 września 2004 roku w U.S.A. Jeśli chcecie przeczytać napisane przeze mnie spoilery do 4 sezonu zapraszam na moja stronkę:
http://www.dailyplanet.stopklatka.pl/
Już się nie mogę doczekać 4 serii, obejżałem właśnie ostatni odcinek 3 serii i czekam z niecierpliwiością, o co do odcinków u nas to dobrze, że jest net, pewnie kolo 30.09 pojawi sie na necie 1 odcinek 4 serii :) tak mysle bo z taka szybkością pojawiały się odcinki Przyjaciół na necie, a nawet czasem szybciej :)
Pliski powiedz gdzie można znaleźć 4 serię Smallvile, Mój e-mail: sunny01@vp.pl.
Skąd można wziąść 3 serie bo ja widziałąm tylko 2:) Tylko tyle ile było w telewizji a mianowicie w TVN !!! Więc pomocy skąd mozna wziąść nowe odcinki??! Pliss mój meil - paula_2002@o2.pl lub nr gg 1279781
Ja mam ten sam problem! Skąd można wziąć jakiekolwiek odcinki jakiejkolwiek serii? Jeżeli ktoś może pożyczyć/sprzedac CD z odcinkami to proszę o maila noody@vp.pl
siemka skad mozna sciagnac albo gdzie mozna kupic 3 serie Tajemnic Smallville.jezeli ktos ma o tym pojecie to czekam na inf moj nr gg 1897699. z gory dzieki za wszystkie informacje i namiary
siemka gierek.przeczytałem właśnie twoją wypowiedz na filmweb.mógłbyś powiedzieć gdzie znalazłeś trzecią serie.z góry dzięki. kysiak051@wp.pl.narka
Czesc tez jesten fane Smallville :))) mozecie podac jakies zrodlo na ktore kolwiek odcinki z 4 serii bo 1,2 i 3 mam juz za soba :))) jesli ktos moze to niech mi powie co z Lana i Clarckiem bo ona wyjechala :(( i nie wiem co tam dalej a widze ze juz macie 4 serrie tego serialu jak cos to pyjek@cidernet.pl z gory THX
Pozdrawiam... PyJoO