PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36452
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Właśnie - mam do was takie pytanie - wiem,wiem bardzo banalne,ale ja naprawdę nie wiem zawsze było w środy,a od początku wakacji jeszcze nie mogę sie natknąćna "Tajemnice..." dlatego jeśli ktoś byłby tak uprzejmy i mnie oświecił to byłabym bardzo wdzięczna;)

aaaa...i jeszcze jedno wszyscy tu mówicie o "Lois",a ja szczerze mówiąc jeszcze jej w serialu nie widziałam (oglądam tylko odcinki emitowane przez TVN) i nie mam pojęcia kto to, chyba, że .... zapomniałam ją, albo co..;)

Pozdrawiam;*

ocenił(a) serial na 8
ania_89

Witam! Nie możesz się natknać na Tajemnice Smallville dlatego, że się już dawno skończyły. (Cały serial jak narazie posiada 5 serii -- w TVN ostatnio leciał 3 sezon i się zakończył.)

Lois Lane pojawia się dopiero w 1 odcinku 4 sezonu pt " Crusade" więc dlatego jej nie widziałaś. Postać ta występuje już potem do końca w czołówce za Pete'a Rossa który opuścił Smallville. TVN nie wykupił jeszcze tego sezonu.

Więcej o Lois Lane tutaj:

http://www.kryptonleague.com.pl/www/index.php?id=47,10,0,0,1,0 [www.kryptonleague.com.p...]

Natomiast tutaj masz opisy odcinków:

http://www.kryptonleague.com.pl/www/index.php?opisy_odcinkow [www.kryptonleague.com.p...]

ocenił(a) serial na 10
MackKL

lol widze ze jestes znawcą smallville ;) a czy wiesz moze dlaczego Pete Rose opuscił serial? czy sam chciał czy moze nie podobał sie widzom. ja te postac lubiłem (no moze do czasu tego feralnego wyscigu w 3 sezonie) ale czy jeden bład musiał go usunąc z serialu?

ocenił(a) serial na 8
Small

Nie dawno sam z koleżanką prowadziłem stronę o tym serialu www.tajemnicesmallville.za.pl więc co nieco musiałem wiedzieć. Pozatym jestem po obejrzeniu wszsytkich 5 sezonów tego serialu. Teraz pracuję nad kryptonleague.

A dlazcego Pete opuścił serial?

Nie wiem czy to była decyzja samego aktora... ale myśle, że producenci postanowili wprowadzić nową krew do smallville LOIS LANE i Pete musiał odejść.. tak samo jak Whitney po 1 sezonie. Pozatym od dłuższego czasu niczego do serialu nie wnosił.. pojawiał się "tak żeby się pokazać" i tyle.

Sam Pete opusił Smallville w odcinku 21 "Forsaken" 3 sezonu:

http://www.kryptonleague.com.pl/www/index.php?id=52,100,0,0,1,0 [www.kryptonleague.com.p...]

gdyż został pobity przez agenta FBI, który chciał wyciągnąć coś od niego na temat Clarka. Pete nie mógł zdradzić przyjaciela dlatego wolał odejść i wyjechał z Matką ze smallville, gdyż niemógłby żyć z myślą że zdradził jego sekret.

Pete'a bardzo lubiłem i fajnie by było znów go zobaczyć gościnnie w jakimś odcinku. Niestety Smallville nie lubi wracać do porzuconych spraw...wyjątek to Tina Geer, która pojawiła się 2 razy oraz Emilly Dinsmore.

MackKL

Noi wyjatkiem jest tez Alicia :D
Szkoda ze ja usmiercili :(

pablocoo

Jak to???????????????????????????? ??????????????????????????!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak mogłam nie obejżeć ostatnich odcinków 3 serii;( (beczy)

Ale bardzo dziękuję za info:)