PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36409
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Fani serialu "Smallville" z góry wiedzą jak skończy się ta produkcja. Cały czas śledzimy losy
Clarka i etap po etapie osiągamy upragniony finał i powstanie prawdziwego bohatera
zwanego Supermanem. Kolejny etap został ukończony, czyli Lois i Clark w końcu wiedzą o
swoich tajemnicach. Clark wie, że Lois wiedziała. Natomiast Lois już dawno wiedziała, że
Clark jest Smugą. Jak zareagowaliście na tą scenkę, gdzie Clark wyznał swojej ukochanej
prawdę?

użytkownik usunięty
CamilloIpla

Tak, mimo wszystko trzeba przyznać, że każdy sezon wniósł coś znaczącego do procesu dojrzewania głównego bohatera. ( 7 według mnie najmniej.;) ) Niektóre mniej, niektóre więcej. Nie wyobrażam sobie jednak, aby któregokolwiek z nich miałoby zabraknąć. ( Tak z perspektywy czasu.;) ) Natomiast czy muszę pisać jak zareagowałem na ostatnią scenę "Isis"?? Po prostu: hip hip hurra, hip hip hurra!!!.;) Nie spodziewałem się też, że ta scena będzie taka...nieprzeciętna. Cóż, taka była, bo ogólnie Lois jest nieprzeciętna i nieprzewidywalna.;) Pozytywnie mnie to zaskoczyła, bo upieczono dwie pieczenie na jednym ogniu ( Clark mówi Lois, dowiaduje się, że ona już wiedziała.;) ) Wypadło przekonująco i treściwie. Muszę przyznać, że pozytywnie zaskoczyła mnie ta scena. Fajnie przemyślana i zrobiona. Ciekawe ile dubli robili...biedny TomxD No dobra, może nie pod każdym względem biedny.;)