Witam!
Chciałam zapytać: jakie postacie lubicie najbardziej w Smallville
Jestem ciekawa, kto jest najbardziej popularny z tajemniczego miasteczka ;)
Pozdrawiam
Moje typy:
1. Lex
2. Lana
3. Clark
1. Clark
2. Lex
3. Lois
Była by na 3 miejscu Lana ale tylko przez 1,2 i 3 sezon.
Niestety nie miałam jeszcze okazji zobaczyć 4 seasonu.
Tak bez ujawniania fabuły, to czemu nie Lana (jeżeli chodzi o 4 season?)
Domyślam się, że zrobiła się dziwna, bo już pod koniec trzeciej serii była nie tą Laną, którą polubiłam - jakby stała się imś zupełnie innym.
A co sądzisz o Chloe i innych postaciach?
Lana się zmieniła to delikatnie powiedziane.
Dlaczego Lana mi się nie podoba od 4 sezonu:
-- jest jakaś brzydsza.
--- zrobiła się straszną k***ą. Skacze tam gdzie jej zasłodzą, nie umie sama analizować sytuacji.
---- jej nieporadność mnie już wkurza.
---- Laski z takim charakterem jak ona (od 4 sezonu) omijałbym dużym krokiem choćby były ideałem piękna.
--- Strasznie przynudza a jej występny tylko psują klimat serialu co staje się nudne.
Myśle, że te powody wystarczą.
Co do Lois, którą polubiłem.
--Umie sobie poradzić w każdej sytuacji.
--Ma swój niezmienny charakter.
--- Jest 100 razy mądrzejsza od Lany.
---wprowadza do serialu humor i od razu lepiej się go ogląda.
Co do Chloe to postać ta nie zmieniła się wcale. Dalej jest przyjaciółką Clarka i nie kopie mu dziur pod nogami tak jak Lana.
lubie Lex'a i Loise która nareszcie ozywiła ten seirial :) Chloe lubie bardziej od kiedy wie o Clarku i nie ejst juz taka upierliwa z tym musze sie dowiedzieć
a Lana eh mam już jej dosyć jest denerwująca i nie zmieni tego fakt że gra ją aktorka która bardzo lubie . wslnie og.adam 4 sezon i wymiata :)
Heh taki temat już był wystarczy poszukać. No ale jeśli chodzi o postacie najlepsze to
Lex(ale tylko ten z 5 sezonu)
Lionel
Lois
A Najgorsza rzecz jasna Lana
Moje najlepsze postacie to:
1. Lionel Luthor (debeściak, facet z klasą!)
2. Lois Lane
3. Lex Luthor
4. Chloe Sullivan
5. Kal-El
A Lana mnie zaczęła wkurzać w 5 sezonie!
Przykro mi Ludwisiu, ale jestem od niedawna na filmwebie. I naszło mnie pytanie, to je zadałam. Ale nikomu to nie przeszkadza, bo się wpisują. A poza tym jeśli ktoś nie chce, to ja nikogo nie zmuszam do wpisu...
1.Lex
2.Clark
3.Lois
4.Shelby/Lana :P:P:P ale chyba sie bardziej skłonie ku pierwszej opcji:D
Nie no rozumiem spoko, tylko że na niektórych forach ludzie wpisują te same tematy po 20 razy a to zaśmiecanie mnie czasem denerwuje a szukanie przecież nic nie kosztuje... Ale rozumiem że jesteś od niedawna więc... :D
Pozdro
Hey ;-)
jak dla mnie to sprawy wygladaja nastepujaco :
1. Lex Luthor ( z wszystkich serii)
2. Lois Lane
3. Chloe Sullivan
4. Lionel Luthor
Lany nie uwzgledniam wogole, bo jakos mimo, ze jest ładna to jakas taka strasznie "wishy-washy" cos mi z Nia nie gra. zbyt mdla i bez wyrazu... chyba niestety sama do konca nie wie czego tak na prawde chce. Natomiast Lex pewnie dlatego, ze jakos inytryguje mnie Jego postac( nie tylko to, ze gra Go najfajniejszy facet:D ). Całość osobowości Lexa (to ze kryje w sobie tyle tajemnic). To jaki jest zawdziecza swojemu Ojcu, nieszczesliwej milosci i paruy innym zdarzeniom z wczesnej mlodosci.... jest w Nim poprostu cos genialnegop( zarowno ta zla jak i dobra strona;-) )
Pozdrawiam :D
Aniu, dziękuję za wpis.
Co do Lexa to całkowicie się z Tobą zgadzam. Jest po prostu genialny. Uwielbiam go. Bez niego Smallville byłoby zwykłym serialem z typowym wątkiem miłosnym.
A co do Lany... Przez pierwsze dwie serie była fajna, ale od trzeciej zaczęła odjeżdżać i słyszałam, że im dalej tym gorzej... Przestaje mi się ona podobać.
A ksywkę zostawiam ze względu na ładne imię :)
Pozdrawiam
Dziękuję wszystkim za wpisy. Widzę, że największą popularnością cieszy się Lex - nie dziwię się, bo wprowadza wiele fajnych wątków do Smallville, przez co serial nie jest mdły i typowy. Pozdrawiam
1. Lex Luthor
2. Lionel Luthor
3. Clark Kent (Kal El)
A Lane bardzo lubię i nie pozwalam jej tu obrażać :P wcale nie jest taka zła po prostu ma ciezkie życie przez swoje korzenie :)
Co nie znaczy, że musi wszsytkim utrudniać życie. Lois też miała cieżkie dzieciństwo (Generał Sam Lane i Lucy) a zachowuje się tak jak należy.
naprawde byłbym zawiedziony gdyby Lanę usunęli z serialu. Za bardzo ju żsie do niej przyzwyczaiłem i nie chce żeby jej zabrakło bo Clark nadal ją kocha Napewno
co do Lany to mi sie podobała jedna scena od 4 seasonu :D :D a mianowicie setny odcinek, smierc, dachowanie, krew :D:D:D:D:D
co do postaci to lubie :
Clarka/Kal-El (ciekawsze odcinki byly z tym 2)
Żona Clarka (szkoda ze nie zyje)
Przyszla dziewczyna :P (Lois)
i Lexa bardzo polubie chyba w 6 seasonie bo zapowiadaja ze ma byc bardzo zly, bardziej niz dotychczas go pokazano
ano ja tez bardzo lubiałem żonę ;) Clarka szkoda ze jątak szybko uśmiercili bo mogła być ciekawą postacią. a do tego była bardzo ładna i miała fajny głos a lana jest w tym serialu tak długo ze nie mają prawa jej usuwać, nadal żałuje ze zabrakło Jonathana. i dajcie spokuj Lanie bo jest najładniejszą dziewczyną w serialu ;p
1. Chloe Sullivan
2. Lex
3. Clark
to moja trójka. Lois jeszcze nie znam, jestem na 2 sezonie ale dojde :)
Wystarczyło mi 20 odcinków by niepolubić Lany, szpetna jest, szkoda ze Chloe nie jest z Clarkiem :/
1: Lionel Luthor
2: Lex Luthor
3: Dr Milton Fine / Braniac
4: Clark Kent
pozdrawiam
MOJE typy:
Kal EL(Chociaz bardzo go malo w serialu.Mam nadzieje ze bedzie go wiecej)
lex (od wszystkich seasonow)
Clark(ostatnio coraz mniej mam przekonanie ze takze sie troche wypala jak to juz zrobila Lana)