PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36394
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Kristen Kreuk

użytkownik usunięty

Nabyłam ostatnio kompletny serial na dvd i jak tak sobie przeglądam komentarze obsady do serialu... Kristen jest jakaś dziwna, zawsze siedzi cicho i gdyby nie to, że na komentarzu pisze, że i ona tam siedzi to w ogóle jej nie słychać. Cały czas tylko Michael Rosenbaum żaruje (kocham jego poczucie homoru!) i Tom dużo mówi, a Kirsten nic. Nawet nie reaguje na zaczepki typu jak Michael mówi: och, patrzcie na nią, jestem taka piękna i nic nie mogę na to poradzić:D
Mam czasem wrażenie, że Kristen jest taką zupełną samotniczką i nostalgiczką.

ocenił(a) serial na 8

Możliwe, że tak jest. Gdzieś ostatnio czytałam, że sama się przyznała, że jest typem samotnika.

użytkownik usunięty
madstorm94

heh, a ja zawsze myślałam, że to ja byłam typem samotnika. Po zaobserwowaniu jej zachowania przyznałam jednak, że jednak nie jestem:D

ocenił(a) serial na 8

no to chyba dobrze :D są gdzieś w necie te filmiki o których wspominałaś?

użytkownik usunięty
madstorm94

pewnie, że dobrze;] Nie wiem czy są w necie, oglądałam na płytce oryginalej. Na pewno na youtubie znajdziesz dużo scen zza kulis kiedy wpiszesz smallville behind the scenes i gagów kiedy dasz bloopers, co do komentarzy pojęcia nie mam, chyba są długie żeby ktoś je umieścił na youtube, ale może jednak

ocenił(a) serial na 8

okej, to sobie poszukam, dzięki wielkie :) tak poza tym zaczęłam od grudnia oglądać od początku Smallville'a i jestem na 3 sezonie ;D co tam się dzieje hah

użytkownik usunięty
madstorm94

podobnie jak ja:D Ja zaczełam znowu oglądać od października jak dostała wreszcie complete series na dvd;]

ocenił(a) serial na 8

ale masz fajnie :D a na którym sezonie jesteś czy już skończyłaś? ;)

użytkownik usunięty
madstorm94

na końcu drugiego, niestety nie mam zbyt dużo na to czasu

ocenił(a) serial na 8

coś wiem na temat braku czasu... no tak, eh niestety obowiązki wzywają, co?

użytkownik usunięty
madstorm94

taa i nie tylko:D Oglądam też inne seriale, nie potrafię non stop jednej rzeczy:D Mimo iż kocham Smallville to 218 odc na raz to przaesada:D

ocenił(a) serial na 8

tak? w sumie masz fajnie, bo jak ja się na coś napalę, to później mi trudno przestać-i tak jest właśnie teraz ze Smallville.

użytkownik usunięty
madstorm94

za pierwszym jak oglądałam to była inna sprawa:D zobacyzłam całe Smallville przez lato, ale to przez Lexa, kompletnie się w tej postaci zakochałam:D

ocenił(a) serial na 8

noo, ogólnie postać jak i sam aktor jest super ;p ale Tom Welling też nie jest taki zły... hahah

użytkownik usunięty
madstorm94

pewnie, że nie jest taki zły, ale chyba wolę oryginalnego fdaceta niż mięśniaka:D Lex taki jest, ta jego łysina, ten aktor wygląda sexy w Smallville niż na zywo:D

ocenił(a) serial na 8

a mi nawet pasuje do niego łysinka, tak jakoś ;)

madstorm94

Ja jestem teraz na 4 sezonie,tak jak AXN .
Serial jest świetny,co prawda są gorsze..odcinki i nudniejsze ale niektóre są rewelacyjne,szczególnie jak jest Lois,to odcinek jest dla mnie ciekawszy.
Lana jest piękna,ładniejsza od Lois moim zdaniem,która wygląda trochę staro..w ciemnych włosach.
Ale Jej charakter po prostu nie umiem go określić,raz jest taka,raz inna,fajna była ta co się teleportowała,była znowu ostatnio,Clark powinien być z nią :)
Co do Lany,to fakt że jest dziewicą...myślałem że padnę ze śmiechu,mieszkała z tym kolesiem w Paryżu,teraz w Smallville,i długi czas i nagle się okazuje że Ona taka wielce porządna...
Normalnie śmiech na sali.
Rozumiem jakby nie pokazywali Ją z tym kolesiem,jakby nie mieszkała z nim,ok ,fajnie jest dziewicą,fajnie że są jeszcze dziewice :)
Ale to co pokazali twórcy to lekka przesada,chyba wiecie o co mi chodzi.

użytkownik usunięty
Damx123

Miałam taką samą rekację:D Jak Lana była opętana i wyrwała sobie tego włosa i powiedziała: We've been good, buchnęłam śmiechem. Serio... Jak ten Jason tak długo z nią był?!:D
Taa... wiem, że wszyscy zachwycają się urodą Lany - Kirsten Kreuk, nawet z obsady Smallville, ale ja jakoś tego nigdy nie rozumiałam. OK, jest ładna, jest naturalna, ale bez przesady:D Może po prostu musiałabym myśleć jak facet:D

Ale był też ten odcinek z tą co się teleportowała,ona była w 3 sezonie (chyba?) no i teraz w czwartym,ten cały ślub z Clarkiem,ten odcinek ,fakt podobał mi się ,ale dużo było w nim rozmowy o seksie,no i właśnie w tym też odcinku Lana gadała z Chloe ,że jest dziewicą..normalnie śmiech,szok :)
Wielce święta,to dobrze że jest dziewicą,to fajnie,ale mieszkała z nim tyle,a teraz wielce święta,rozumiem że tylko leżeli obok siebie i on patrzył na nią :) i tyle.
Ok rozumiem że może chciała poczekać,i on to uszanował ale MIESZKAŁ z nią..no ludzie ..
:)

użytkownik usunięty
Damx123

wiem wiem:D to jest nierealne kiedy facet ma ponad 20 lat:D

Nawet nie chodzi że ma ponad 20 lat,nawet nie chodzi o Jasona.
Tylko to trochę głupie że razem,tyle czasu,mieszkali,żyli,spali przecież pewnie w jednym łóżku i co?
Leżeli tak?
To jest głupie...
Fajnie że Lana jest porządna,że zna swoją wartość :)
Ale po co zamieszkała z nim,skoro chcę z nim być,taka wielka miłość,na tyle poważna żeby mieszkać razem...a tutaj się takie coś okazuje.
A Lois ledwo co się poznało i już się wie takie rzeczy,a Lana wyszła na wielce porządną..
Normalnie jestem wkurzony :)

użytkownik usunięty
Damx123

no to wina nieudolnych scenarzystów:D bo to serio nie trzyma się kupy, na Clark to by się od razu rzuciła:D

No na Clarka to rzuciłaby się nie tylko Lana :)
Chloe też,i właśnie jestem po odcinku 12 4 sezonu,szkoda mi tej całej co się teleportowała,Alishia.Alice,nie wiem jak jej imię się piszę :) ale szkoda że ją uśmiercili,polubiłem ją.
Szkoda mi też Chloe,widać że kocha Clarka,od początku to widać,jest mu oddana w pełni,szkoda że On nie czuje nic do Niej,to przykre...
A Lana ciągle albo nie chcę widzieć Clarka,albo się boi że spotka ją coś złego,albo wiecznie ląduje w szpitalu...serio przecież ona prawie ciągle jest w szpitalu :D
Prawie w każdym odcinku ląduje w szpitalu,pewnie ma już tam swoje łóżko,albo niech tam zamieszka..i tak trafi tam w końcu.

użytkownik usunięty
Damx123

heh, "miłośc" Clarka i Lany od początku jest trudna i im się nie układa, głównie przez jego nieszczerość.
No ale cóż... jak obejrzysz dalej to się dowiesz, że prawdziwa miłość przychodzi mu łatwo;]

Clark w sumie mnie trochę wkurza - jak tu nie powiedzieć, że przyczynił się do tego, że Lex był zły? Na samym początku LEx był super! Nie chciał być swoim ojcem, on po prostu chciał, żeby Clark mu zaufał i wyjawił swój sekret, Clark tego nie zrobił i później czemu się dziwi, że Lex kazał go obserwować swoim prywatnym detektywom?

No wiem że będzie z Lois :)
Lex jak na razie a jestem na 4 sezonie,zły nie jest,popełnia błędy w życiu ale popełnia je każdy.
Co do Clarka to trochę Go rozumiem,sam jakbym miał moce,wątpię czy bym komuś powiedział o tym :P

Damx123

Wiecie gdzie teraz można obejrzeć odcinki. Nigdzie nie ma dobrych linków:(

użytkownik usunięty
elokamilo77

cokolwiek robisz nie wchodź na megaupload, zdjeli go ale podobno tak właśnie Cię złapią

to już nie mam szans na obejrzenie? zaczynałem 9 sezon(trochę do tyłu byłem) i nigdzie go nie ma a na TVN to już jest daleko.

użytkownik usunięty
elokamilo77

nie no, pewno, że jest;] to było tylko ostrzeżenie:D

będę musiał każdy odcinek pobierać. Ale i tak jestem ucieszony bo obejrzę :D

użytkownik usunięty
elokamilo77

Smallville zawsze warto obejrzeć:]

elokamilo77

Podobno pracują na innymi linkami więc trochę czasu potrwa ja oglądam na AXN ale jeszcze tydzień szkoły i będą ferie więc będę musiał wstawać o 6 rano na smallville bo o 11 nie pasuje a na necie jak widać teraz są problemy ;) ale może coś wymyślą.

Przecież nie ma już acta,znaczy się zawiesił Tusk...
Więc jak złapią..

użytkownik usunięty
Damx123

no ale wtedy było:D:D

ocenił(a) serial na 8

Nie było, tylko wniosek bez pełnej ratyfikacji. A prawo nie działa wstecz.

No to mnie nie strasz ;P
Moja Droga.