PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36453
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Jak myślicie który sezon "Smallville" jest najlepszy? Bo wg mnie 4 (trochę mroczny i nadal pozostawało to co w smallville najlepsze a w pierwszych 3 sezonach był jeden motyw znaleźć dziwoląga i go powstrzymać a 5 nawet fajny najbardziej mroczny ale jednak nie wszystkie odcinki są tak dobre jakbym tego oczekiwał). Tak więc jak myślicie?

ocenił(a) serial na 8
ludwisiu

To bardzo trudne pytanie jak dla mnie.

Z piątego sezonu podobały mi się odcinki: 1, 2 ,3 ,4 7, 8 ,9 ,12 itd... więc myślałem że to mój najlepszy sezon. Jednak pod koniec zaczeli go kaszanić więc już tak nie myśle.

Dla mnie każdy sezon ma kilka dobrych unikalnych odcinków dlatego trudno określić który ma ich najwięcej.

Wacham się pomiędzy 2 a 4 sezonem. Natomiast powiem tak jako najlepsze zakończenie sezonu uważam odcinek Commencement z 4 sezonu. :-)

ocenił(a) serial na 6
MackKL

Taak rzeczywiście ten odcinek był genialny :) Z 5 sezonu najbardziej podobał mi się chyba "solitude". A jeśli chodzi o 2 sezon to wg mnie najlepszy zaraz po 4 sezonie.

Pozdro

ludwisiu

Na mnie ogromne wrażenie zrobił początek sezonu trzeciego. Ale najbardziej to mi się podobał chyba czwarty, bo Lois to był taki przyjemny powiew świeżości...

Pinokio1983

Prawda ze kazdy odcinek cos soba reprezentuje, w kazdym jest cos co przykuwa nasza uwage i kazdy sezon ma kilka super odcinkow. Jednak mnie sie podobaja te odcinki wktorych Clark byl ZLY !!!!!