PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36453
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Cały czas mam wątpliwości czy Clark ma być z Laną czy Lois. Jak myślicie?

użytkownik usunięty
Alpha_Lois___9829

Mysle ze powinien byc z Lana chociaz Lois tez nie jest zla i nie obrazilbym sie gdyby byl z Lois hehe a ile odc ogladaliscie z 4 sezonu

Alpha_Lois___9829

A moim zdaniem powinien byc z Lois! Tak jak ten prawdziwy Clark Kent z komiksów :)... Lana jedynie jako Friend

użytkownik usunięty
skibson

ja mysle ze jednak lepiej jak bedzie z lanom ale jak to przeczuwam to smallville jest zrobione na podstawie supermana wiec bedzie z lois.A tam ktos pytal ile macie odcinków ja mam z 4 sezonu 19 odcinkow i czekam na 20:D
pozdro all

ocenił(a) serial na 10
Alpha_Lois___9829

Ja mam nadzieje, że jednak będzie z Laną...:P A odcinków ja mam juz 20 i jutro pojawć ma się już 21!

Alpha_Lois___9829

Mam nadzieje że będzie z Lois bo nie lubie Lany - takie masło maślane z niej

ocenił(a) serial na 10
atemia

Jakie tam masło maślane!! Poprostu biedaczka sie juz przez tego frajera Clarka nacierpiała, bo frajer mógł jej juz powiedziec o jego pochodzeniu, a ona biedaczka nawet nie wie o co chodzi i co się z nim działo w Metropilis...Oczywiście to jest moje zdanie..:P Pozdro:P

Alpha_Lois___9829

Właśnie dlatego znajac jej charakter i to ze jest taka delikatna jej o tym nie powiedział. Wątpie żeby chcial jej powiedzieć co robił w Metroplis bo nawert nie ma sie czym chwalić (ja bym też tak postępował) No i też jakto z dziewczynami jest często jakioś inaczej kminią sytuacje (z igły robią widły) niż sie ona wydaje :P Moim zdaniem dobrze zrobił

ocenił(a) serial na 10
skibson

W sumie to masz racje, ale by przynajmniej wiedział, że napewno nie będą razem...A po drugie ile razu Lana wyznawała mu miłość. Mi sie wydaje, że mógł jej powiedzieć. Jak by się wystraszyła i by zwiała, to problem by sie sam rozwiązał...:P

ocenił(a) serial na 9
Alpha_Lois___9829

jestem przekonana ze kiedys na pewno bedzie z lois hehe :) ale teraz to chcialby cyc z lana, tylko w tym problem ze za mocno chce i nie beda :) takie jest moje zdanie:) obejrzalam wlasnie ostatni odcinek 4 sezonu :) faaaajny :) pozdrowionka PS.szkoda ze jason sie zmienil, gdyby nie to to pewnie dalej bylby z lana :)

ZiggyGirl

Ja sądze ze Clark powinien być teraz z Laną... wkońcu Lois jest mu przeznaczone, wiec i tak z nią bedzie. Oglądamy Smallville, a nie Superman'a wiec sądze ze Clark powiennien przeżyć szcześliwy i dość długi związek z Laną, a potem przyjdzie kolej na całe życie z Lois.

Ms_Anna

a ja sądze, że powinien być z cześka starym... drażnią mnie takie tematy...