Według was Lana Lang czy Lois Lane? wpisujcie jakie jest wasze zdanie.
To jest już fakt dokonany - będzie z Lois. Lana, to tylko młodzieńcza miłość, ale przyznam, że bardziej mi się podoba Kristin Kreuk niż Erica Durance.
to fakt Kristin jest ładniejsza niż Erica. Jak już puszczą 4 serię to może Lois też nam się spodoba - zobaczymy.
pozdrawiam
do Matrix Luthor: zapraszam Cię na mój blog - jest tam jedno pytanie które mogłoby Cię zainteresować.
Jak to ? To w Smallville będzie Lois ? Przecież Clark poznaje ją dopiero w Daily Planet już jako dorosły mężczyzna.
Musimy pamiętać jednak, że Smallville to alternatywna historia przyg.ód młodego Clarka. Tzn. w serialu jest wiele wydarzeń, które nie powinny mieć miejsca np. Lana jako pierwsza powinna znać całą prawdę o Clarka mocach i jego pochodzeniu, a w serialu nie wie wcale; Ani Clark ani Lex nie powinni poznać Lois za młodu jednak w serialu tak się stanie. A więc serial kroczy po własnej ścieżce.
P.s. - W czwartym sezonie Clar i Lois nie będę pałali do siebie głębszym uczuciem, a raczej niechęcią, co też jest bardzo ciekawe.
Hymm.. a to dziwne jest ;P Bo jak dla mnie te ich wzajemne złośliwości i droczenie się ze sobą sa własnie oznaką rodzącego się między nimi uczucia, i to bynajmniej nie niechęci :P Lois to nie druga miss perfect - Lana Lang i bardzo dobrze :D Jest wręcz idealna dla Clarka, boprzy niej i on zachowuje się trochę mniej sciociale niz zazwyczaj ;P:] No i te ich spojrzenia... jak dla mnie to wręcz oczywiste, że oboje lecą na siebie :P
btw. Jak zobaczylam zdjęcia promocyjne, to byłam wyjątkowo negatywnie nastawiona do Lois, ale w tej chwili uważam ją obok dwóch panów Luthorów :] za najciekawsza postać w serialu i z niecierpilwością czekam na 9 odcinek serii kiedy Lois znów sie pojawi:]
Ja to zawsze kibicowałam Chloe, choć biedna szans żadnych nie miała ;P
a Lane nie wiem czemu, ale zawsze widziałam jakoś z Lexem (ona taka ładna, on taki zajebisty ;P),
Lois oczywiście jest częścią całej legendy supermana :P ale po obejrzeniu zdjęć promocyjnych 4 serii, zobaczywszy co z niej zrobili w Smallville, jestem przerażona i już wole wyjście Lana/Clark :P
Lois.. :) Lois jest wyjątkowa, ta kobieta odbiega od tych wszystkich serialowych nastolatków , odchyla sie charakterem i osobowością jest bardziej wartościowa niż Lana i Chloe razem wzięte, wie czego chce..
Lana to jest dalej nastolatka.. dziewczyna która gdy usłyszy od faceta - iż się w niej zakochal ... poprostu spanikuje.. ucieknie z płaczem.. i będzie się załamywać.. przynajmniej taki stereotyp tworzyla przez pierwsze 2 sezony.. 3 sezon nie wiem jak byl bo nie widzialem.. 4 zaś zassyam co tydzien.. i widze.. jak lana dalej nie wie czego chce...
Co do facetów, to.. ehh.. to są dalej frajerzy.. nic a nic sie nie zmienili.. Clark mial dorosnąc podejmowac męksie decyzje.. a dalej jest frajerem
ktoś napisał wyżej.. że Luthorowi i Lois to najlepsze postacie w serialu..
popieram!! Ci ludzie do czegoś dążą.. i można by powiedziec że są prawdziwi.. a taka Chloe.. ? prawie ginie w każdym odcinku.. i dalej ejst normlaną nastolatką szukającą sęsacji..
sie rozpisuje.. jak ktoś chce zniszczyc moją opinię.. zapraszam na maila czarny@7u.pl :)
Moim zdaniem Lana pod koniec 2 sezonu i nawet początek 3 kocha go szuka by być z nim razem.
Moim zdaniem Lana pod koniec 2 sezonu i nawet początek 3 kocha go szuka by być z nim razem. Było to widać w Exilie jak mówi do Clarka ,że go kocha i chce wiedzieć o nim wszystko.Wszystko się zmienia w 4 sezonie Chloe zna tajemnice Clarka w odcinku 04x12. A Lana jeszcze nie nic o tym nie wie . . .
http://www.thesmallville.za.pl/ [www.thesmallville.za.pl ...]
Jeżeli kierowac sie fabułą to i tak wiadomo że będzie z Lois. Smallville
przedstawia młodość Clarka wiec mial prawo zakochac sie w Lanie. Ale uważam że związek z Laną byłby bez sensu. Uważam że Lana nie wie do końca czego chce, ja sam nie chciałbym być z kimś komu bez przerwy cos nie pasuje i niczego do konca nie jest pewny. A jeśli chodzi o wygląd uważam że Erica Durance jest znacznie ładniejsza i atrakcyjniejsza niz Kristin Kreuk (ale w tej opini chyba jestem odosobniony). Chciałbym żeby już w Smallville zaczeło coś poważnie iskrzyc miedzy Clarkiem a Lois
Clark powinien byc z Lois:-) Ogladalam 15 odcinkow 4 serii i przyznam, ze kiedy do Smallville zawitala Lois fabula stala sie ciekawsza i smieszniejsza:-)
Nie chce nikogo urazic, ale dla mnie Lana to sa cieple kluchy (lagodna, mila, sztywna jak nie wiem co, potrafi pokazac pazurki)- generalnie smutas. I nie przyznam, ze jest ladna... jest po prostu okropna!!
Niecierpliwie czekam, az kumpela sciagnie z neta kolejne odcinki:-)
ja to bym ruchnął tą lane zdjął jej sim-loca i zapiął w choco aż po samom bile tak z 3 orgazmy i po robocie ruszamy dalej w teren
Do białej orchidei 1986: Właśnie mnie uraziłaś! To fakt że z Lois jest weselej, ale nie wyjeżdżaj z tekstami że Lana to ciepłe kluchy bo wcale że nie. Nie widziałaś ile ona się przez tego głupka Clarka nacierpiała? Frajer z niego bo mógł by jej powiedzieć i to już dawno!!I w nagrode za cierpienia powinni być razem! A tak wogóle to Lana jest bardzo ładna na nie okropna!! Dziewczyno gdzie ty masz oczy?
Pozdro dla fanów Lany!!:P
Ja mysle ze Clark powinien byc z Lana bo ona jest od poczatku w tym serialu a Lois z czego pamietam to chyba od 3 sezonu i chociaz w serialu supermen byl z Lois to tu nie musi tak byc i mam nadzieje ze tak nie bedzie jestem za Lana tyle co o tym sadze narazie be be
witam .Muisz obejrzec 4 sezon bo co do Lois jest duzo odcinków zwiazanych z nią.Wg mnie to było by super jak by było cos miedzy Lois i klarkiem ale wydaje mi sie ze nie bedzie :/ w 4 sezonie sie troche wydazyło jak bys chciała pogadac o tym to napisz mi swoj numer gg na emila mor86@o2.pl wtedy lepiej bysmi mogli sie dogadac:) ost odcinek 4 serii masakrycznie sie konczy naprawde koncówki sezonów poprzednich to nic w porównaniu do 4 ! wkoncu jakas dziewczyna która si etym interesuje:P wiec jak bys mogła to napisz. papa
Tak Lois będzie z Clarkiem, ale Kristin o wiele bardziej do niego pasuje. Jednak jak może słyszeliście Kristin i Tom byli brani za parę więc coś w tym jest.Pozdrawiam :):):)
Według mnie najlepiej by miał z Alicją Backer he he
Ale jak mam głosować to oczywiście tylko Lois. Obaj do siebie pasują ich przeciwne charaktery ciągle ich łączą.
Oj lubie jak Lois i Clark sie ze soba drocza, az szkoda ze tak zadko. najlepiej jak byla scena w lazience kiedys a na dodatek mamusia przyszla hehe.
Lois jest super !!! oprucz Lexa to najfajniejsza osoba w serialu
moze i Lana ładniejsza ale jej nie lubie , zgadzam sie ze ona nie wie czego chce.
Mówicie że Clark powinien jej powiedziec ale on ma naprawde poważne powody by jej nie mowić to własnie Lana a nie Pitt czy Chloe najbardziej ucierpieli z powodu pojawienia sie na ziemi Clarka stracila rodziców kto wie czy by go o to nie winiła sznasa 50 na 50 a mu na niej zalezy.
Lana ciągle ma pretensje o coś do clarka jakby to ona był winien wszystkiemu co ja złego spotyka .
To trudne pytanie...;/ Lana jest bardzo ładna i ma w sobie coś....ale z drugiej strony Lois jest przebojowa,wygadana i rowniez ladna...Naprawde nie wiem która była by lepsza..:| No tak ale fakt wiadomo,że będzie z Lois...
Lois!!! LOis!!!LOIs!!!LOIS!!! LLLLOOOOOIIIISSS!!!!!!!!
LOIsssssssssssss!!!!!!
najlepiej z Lexem, choć znająac pomysowosc twórców scenariusza 5 serii to niewiadomo czego mozemy sie spodziewac w 6 sezonie . Jeszcze sie okaaze ze miałem racje i bedziemy mieli zwiąek bujnowłosego clarka z łysym lexem. A najbardziej pasowała do Clarka Alicja szkoda ze była w tak niewielu odcinkach, byłanaprawde ładna :D
Hmm teraz gdy obejrzalem SUpermana: Powrót to Smallville moglbybyc kontynuacja i ów filmu A ten Klark bylby tym mlodych chlopcem z tego filmu ale to taka mala dygresja hehe Ale te prawie 3 h trwaly jak 45 minut a 45 minut smallville trwaja jak jakies krotkie cos heheh