PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36380
6,8 9 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Nie oglądam tego serialu odcinek po odcinku, tylko czasem na AXN i dużo opuściłam..
Powiedzcie mi jak to się stało, że Lex i Lana się pobrali? Dlaczego Lana się zgodziła?

xxxckxxx

Lana po zerwaniu z CK była załamana lex dal jej złudne poczucie zaufania i bezpieczeństwa dzięki czemu zaczęła go spostrzegać jako dobrego przyzwoitego człowieka. Jednak bezpośrednia przyczyna był fakt ze lana spodziewała się dziecka lex co okazało się mistyfikacja . Lex podawał jej hormony które powodowy objawy ciąży zrobił nawet szkopie z badanie usg jednak prawda wyszła na jaw. Gdy lana w dzień ślubu poznała sekret CK Ojciec lex zagroził ze zrobi mu krzywdę jeśli nie poślubi ona lexa .

ocenił(a) serial na 10
kat8

W którym to było sezonie bo jeszcze nie doszedłem???

pintra

ale Lionel zrobił to po to , aby Lana stała się tajnym źródłem poczynań Lexa . Tak przynajmniej twierdzi .....

to było chyba w sezonie 6 jeśli się nie mylę .

użytkownik usunięty
aktorka2

nie lubie lany ;P... clark i lois to zajebista para.

ocenił(a) serial na 10

haha zgadzam sie
Lois jest ładniejsza:P

ewerti

i ma coś w sobie oprócz ładnej buźki . Zawsze się zastanawiałam czy Clark nie kochał się w Lanie tylko z e zwględu na jej wygląd ...no proszę , przecież on się w niej zawsze podkochiwał a jej nawet dobrze nie znał :/

ocenił(a) serial na 6
aktorka2

Lana zawsze niesamowicie mnie drażniła, całkowicie stereotypowa, mdła i nudna postać bez charakteru.W pewnym sensie pasowała pod tym względem do Clarka:)I tak jak lubię Kristin, uważam ją za dobrą i jedną z najładniejszych aktorek to Lana była beznadziejna.Lois bywa irytująca ale to postać która ma charakter i jest interesująca, no i jej rola nie ogranicza się do bycia ratowaną przez Clarka, jest samodzielna i niezależna, dużo bardziej da się lubić.