PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36453
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Nigdy dokładnie nie oglądałam tego serialu ale ostatnio widziałam na You Tube filmik o Lexana i bardzo mi się ta para spodobała
Czy ktoś może mi powiedzieć od którego sezonu coś się między nimi dzieje? A może ktoś pamięta konkretne odc
będę bardzo wdzięczna...

lampsy

Lex jest w związku z Laną od około połowy sezonu 5 aż do końca sezonu 6.
Przez jakiś czas są nawet małżeństwem.
Nie wiem czemu ci się podoba ta para ale nigdy nie byli oni dobrą parą, poczynając od fałszywej ciąży, oszustw Lexa aż po szantaż przed ślubem...

Grajcz

Lex jest moją ulubioną postacią w serialu. Skończyłam właśnie 8 sezon i nadal tak uważam. Jest skomplikowaną postacią i ta jego wewnętrzna walka dobra ze złem, z przeznaczeniem...lubię takie motywy
Jego związek z Laną był dziwny, ale właśnie pokazywał jego dwa oblicza. uważam, że Lana też trochę zawiniła pchała się w ten związek mimo, że w 100% nie kochała Lexa (jak się okazało dobrze czasem grała)
Clark i Lana to tendencyjna para- szlachetny superbohater i słodka szkolna miłość. Wolę Clarka i Chloe :)
w odc "Lexmass" (czy jakoś tak) te zdziwione miny Lexa że życie może tak wyglądać były świetne :) to mnie urzekło...
W realu Lex podejmował złe decyzje bo był wychowany w zły sposób, ale chciał dobrze. Gdy się odkrywa że nikt Cię nie kocha i nikt Ci nie ufa wydaje się że wzbudzanie strachu to zastąpi
szkoda mi Lexa chyba dlatego go lubię bo jest cierpiącą dramatyczną postacią

Grajcz

na potwierdzenie:
http://www.youtube.com/watch?v=Tpwzg0gcmW0&feature=related
zwłaszcza 4:00