Jak każdy wie (bądź też nie) w jedenastym odcinku 6 sezonu w Smallville ma pojawić się Liga sprawiedliwych (Justice League). Bedą to znani z poprzednich wystąpień: Bart Allen (The Flash), Arthur Curry (Aquaman), Victor (Cyborg) oraz Oliver Queen (Green Arrow), którego wspaniały popis umiejetności mieliśmy przyjemność zobaczyć w odcinku 6x04 "Arrow"
Według mnie jest do bardzo dobre posuniecie. Uwielbiam odcinki z superbohaterami występującymi goscinnie w smallville. Zebranie ich wszystkich do jednej kupy może dodać serialowi popularności. Szkoda tylko, że nie bedzie Wonder Woman. Fajnie by było także zobaczyć do kompletu Wayne'a oraz Marsjanina.
Zastanawia mnie tylko czy wszyscy bedą w kostiumach podobnie jak Green Arrow :-)
Co o tym sądzicie?
Myślą ze to bardzo dobry pomysł, w ogole pomysł z Green Arrow mi się podoba. ożywił nieco ten serial. Tylko ta liga sprawiedliwych odsunie na bok Clarka :) ale to nawet i dobrze, bo już mam dość tej jego czerwonej kurteczki ;/
Tylko mam pytanie jak Flash bedzie tutaj pokazany i czy wogóle. Bo w Smallville to onbył jeszcze chłopcem !! No i kostiumy hmm o ile nie beda oni dopiero tworzyc swojego mitu to stroi nie maja ale o ile oni juz dzialaja to kostiumy powinny być. Bo maja swoja 2 tożsamość CK póki co jej nie ma a ukrywa jedynie swoją inność.
Moim zdaniem to dobry pomysł i ciesze się znowu zobaczę Green Arrow w akcji.Szkoda, że nie będzie Batmana i Wonder Woman.