PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36409
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Lois & Clark jest zdecydowanie lepszym serialem od Smallville tak mi się spodobał że po tygodniu oglądania jestem już na odcinku 3x13 i teraz zaczynam żałować, że tak szybko obejrzałem tyle odcinków i serial ma tylko 4 sezony. Obsada Lois & Clark jest świetna, lepsza niż w Smallville, którego jakoś nie dam rady oglądać, widziałem 4 odcinki i nie mam chęci na więcej.

użytkownik usunięty

Nie zgadzam się, nawet w najmniejszym stopniu,

użytkownik usunięty

Dokładnie mateo... Teraz widziałem jeden odcinek z maską, która daje kolesiowi moce pradawnych duchów. Co to ma być?? Teraz dodać do tego jeszcze prostą, nieskomplikowaną fabułę ( wole gdy jest złożona.;) ) i mamy dzieło bardzo nieambitne. Lubię Lois i Clark. Obsada nie jest tam najgorsza, ale zdecydowanie więcej emocji i wrażeń i bardziej znośny poziom reprezentuje Smallville. Nie ma w "Lois i Clarku" nic, co mogłoby być uznane za lepsze niż w Smallville. ( włącznie z Ericą, która świetnie gra Lois ) No, może tylko tyle, że wcześniej się skończyło, a Smallville jest przeciągane jak na historię o początkach, ale i tam w końcu doczekamy się supermana.;) W Lois i Clark jest więcej humoru, trzeba przyznać, ale od 4 sezonu Smallville dzielnie nadgania i pod tym względem ten serial.;)

użytkownik usunięty

Poza tym trzeba przyznać, że są to dwie bardzo różne produkcje, o innym klimacie, innej tematyce nawet, ale przede wszystkim innym podejściu. Powiedziałbym, że "Lois i Clark" to taka bardziej komedia romantyczna. Myślę, że kwestią lubienia jednej produkcji bardziej od drugiej jest po prostu gust.;) Nie da się tak do końca, obiektywnie porównać tych dwóch serii.

użytkownik usunięty

Zgadzam się z Tobą jasiomania w 100%. Ostatnio przegapiłem ostatni odcinek 4 sezonu :(