PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36411
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Czy Lois i Clark będą razem? Jestem w połowie ósmego sezonu i na razie nic. Jeśli będą to w którym odcinku?

ocenił(a) serial na 9
edzio57

Spojler!
Tak będą razem. odcinka Ci nie powiem ale wezmą ślub w 10 sezonie. i to jest właśnie najlepsze;D

Mory19

Hm, właściwie to oni jeszcze się nie pobrali:D

ocenił(a) serial na 7
Mory19

nie wezmą ślubu tylko będą mieć zamiar ,skoro w filmach nie byli małżeństwem trudno żeby w serialu byli

CelineMarie

a w serialu Lois & Clark byli ;-)

ocenił(a) serial na 8
hornet

ale po jakim czasie...

Mory19

no i właśnie tutaj nasuwa się mi się jedno pytanie...
<SPOILER>
w ostatnim odcinku 9 serii Clark "śnił" o przyszłości a dokładnie o roku 2013 i wtedy Lois miała na palcu pierścionek zaręczynowy. A skoro ślub wzięli dopiero w 2018 (rezygnując z niego w roku 2011) a w 2017 (odcinek 4 sezonu 10) Lois nie miała na palcu tego pierścionka to co się z nim stało? Czy ktoś może mi to logicznie wytłumaczyć czy to po prostu wpadka twórców? :) mam nadzieję, że zrozumieliście moje chaotyczne pytanie :)

ocenił(a) serial na 8
christie147

&lt;Spoiler&gt;
Pod koniec 10 sezonu już mieli brać ślub nawet stali przed księdzem ale Darksider im przeszkodził i potem jak Clark zostaje Supermanem postanawiają z Lois , że będą kryć sie ze swoją miłością i Clark zostaje fajtłapą znaną z filmu i a Lois poważna panią Dziennikarką. Więc do ślubu tak naprawdę nie dochodzi.

spawn_01

jak można się chyba domyślić oglądałam odcinek finałowy więc wiem jak wyglądała kwestia ich ślubu ;) chodzi mi po prostu o rozbieżności w pokazywaniu przyszłości i małą niekonsekwencję... no i dlaczego oni odłożyli ten ślub aż na 7 lat???