Kurde. Uwielbiam ten serial, ale niestety oglądam tylko to, co w TV leci. Jak na razie leci 3 sezon w TV. Wszystkie poprzednie części oglądałem. No i mi pasowało. Clark podrywa Lane przez 3 sezony i jak się później może okazać będzie z Lois. Jak tak się stanie to myślę, że to już straci swój urok. Następnie jak słyszałem Clark pokłóci się z Lexem, co będzie dla mnie kolejnym minusem. Przecież ich przyjaźń tyle dla nich znaczy.
Możecie mi wyjaśnić te zagadnienia?? Clark będzie z Laną czy z Lois. I czy pokłóci się z Lexem. Jak tak to jak:/
Z Lois jak narazie nie bedzie (przynajmniej jak na razie nie jest do odcinka 12, 5 serii) a z Lexem sie pokłóci jak dowie sie ze ten go szpieguje i zbiera materiały na jego temat.
Znasz wersje oryginalna czyli Supermena wiec wiesz ak to sie skonczy, niezaleznie od tego co jest w serialu final to superman !!!!!
Jeśli znasz Historię "człowieka ze stali" to wiesz, że Clark z Lexem byli największymi wrogami a żoną Supermana była Lois Lane.
Nie wiem do czego zmierzają producenci Smallville ale jeśli planują zgodność z historią to Clark bedzie z Lois a jego przyjaźń z Lexem się skończy.
Jeźeli by obejrzeć całe 5 sezonów i porównać np. 1 z 5 to widać, że Lex się zmienił bardzo... pomału przechodzi na ciemną stronę... a związek Clarka z Laną to już kolejna "Moda na sukces" według mnie powinni już definitywnie z tym skończyć...
Pozdro!!
Nigdy nie wiadomo serial z sezonu na sezon bardziej odbiega od orginału wiec wszystko mozliwe