PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36404
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Czy ktoś kto wyprzedził tvn może mi zdradzić czy w ogóle Clark będzie latał w pelerynie i niebieskich ciuszkach, czy doczekamy się Supermana???

mleqs

Z tego co pamiętam, to "Smallville" z założenia miało być serialem bez kostiumów i fikuśnych przebrań. Więc odpowiem w ten sposób: zapewne będzie latał, ale nie w "superstroju".

ocenił(a) serial na 8
Pinokio1983

Latał będzie ale wtedy będzie Kal-elem nie clarkiem tzn inna osobowość a dokladnie będzie to w odcinku 1 4 sezonu pt.. "Crusade" kiedy znowu będzie Clarkiem niestety nie bedzie umial latać.
Jednak w poźniejszych odcinkach będzie bardzo wysoko skakał.. jednak z tego co wiem nadal jest uziemiony (jestem na bieżąco) .....

Teraz o kostiumie. Tom Welling zgodzil się zagrać rolę Clarka pod warunkiem że nie bedzie musiał ubierać kostiumu Supermana.

A smallville ma taką zasadę: No Flights no tights ... czyli nie ma latania nie ma "rajtuzów" (czyt. kostiumu) więc chyba nie bedzie kostiumu lecz zassadę z lataniem złamali więc zawsze jest nadzieja.

Zapraszam na moją stronkę do opisów odcinków. Wejdz na sezon 4 i na odcinek Crusade tam bedziesz miał dokładny opis jak to było z tym lataniem.

http://www.tajemnicesmallville.za.pl/ [www.tajemnicesmallville ...]

użytkownik usunięty
MackKL

Napewno nie zobaczymy obcisłego stroju esa :) , no bo Smallville to historia Clarka Kenta podczas gdy był młody, mieszkał na farmie z rodzicami i miał przyjaciół z tamtych stron. Zresztą Smallville straciło by urok, gdyby Clark zalożył rajtuzy :)