PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36410
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

bo na innym forum przeczytalam, ze Lana w ostatnim odcinku 6 serii zginie. To prawda??

Happily_ever_after

SPOILER
A czy słońce w dzień świeci ??

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

SPOILER

Tak to wyglądało, ale napewno nie zginela!!

michael_84

"A czy słońce w dzień świeci ?? "
gdybym ogladala ten ostatni odcinek to bym nie pytala, nie musisz byc od razu takim wałem

Dzieki za odpowiedz Michael :)

Happily_ever_after

Przykro mi ze nie rozumiesz slowa "Spoiler" i nie mozesz zrozumiec ze co niektorzy wooleli by nie wiedzec co sie dzieje. A jesli nie zrozumiales las tej mojej odpowiedzi i potrzebujesz jasniej, przykro mi ze masz problemy z logika i kultura osobista. Trzebabylo poprosic o jasniejsze zdanie jak wyzej juz ktos ci napisal inna wersje tej samej odpowiedzi.Domysly zostawmy tez na sezon 7, roznie dobrze mogla w koncu zginac.

Podzielone sa zdania na temat gry i postaci Lany na innych forach TS. :) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Remington_Steele

UWAGA --- SPOILERY -------

"Domysly zostawmy tez na sezon 7, roznie dobrze mogla w koncu zginac"

Musisz przyznac,ze jak bedzie juz sezon 7 to juz nie bedzie domysłów tylko fakty!! Ale powiedz tak sam. Myślisz, że uśmiercili Lane naprawde?? Ja uwazam,ze na 100% nie!! Zauwaz,ze jak ktos konczy prace nad tym serialem,wówczas są jakies wywiady -najczesciej wypowiedzi osob ktore zrezygnowaly juz z gry w Smallville!! No ,ale ok - na potrzeby tego serialu muszą zachowac tajemnice co do tresci !! ALe , mimo to uważasz ,ze w tak głupi sposób uśmiercili by główną aktorke?? (moim zdaniem bardzo dobrze grającą Kritin Kreuk - zdania są podzielone)

Czekam na odpowiedz i dyskusje na dobrym poziomie!!

michael_84

No to wiesz, do jesieni moze sie wiele wydarzyc. Teraz moze przezyc a jesienia juz nie :). No a jak zrezygnowal lub postac przyjaciela Clarka sie zakonczyla jakos nie widzialem wywiadow itp.

No ale wszystko sie moze zdazyc. Ja do Lany nic nie mam ale czasami nie moze sie zdecydowac jaka chce byc i wogole. Namoje mogla by juz odejsc. A tez nie bylo wiadomo co do Cloey czy zginela czy nie, przecieki sa zawsze ale nigdynicnie wiadomo.

Ja lubie dowiedziec sie z filmu a nie z plotek :)

ocenił(a) serial na 10
Remington_Steele

zauwazyliście ze Lana w 6 serii częściej jest w szpitalu niz w swoim własnym domu :D:D (ale ona ma pecha troche :)) )

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

nie ma sprawy - polecam sie na przyszlosc!! ;-)

michael_84

Nie napisalam spoiler w temacie celowo, jak ktos nie chce wiedziec niech tu nie wchodzi, z kultura osobista to raczej ty masz problem, starasz sie byc madrzejszy niz jestes i oceniasz ludzi nie znajac ich i lepiej zapisz sie na kurs czytania ze zrozumieniem, jezeli nie rozumiesz dlaczego to chyba ty masz jakies problemy.

Happily_ever_after

Uzywajac na koncu zdania obrazliwego w moim kierunku slowa uznaje to za brak twojej kultury nie swojej. Mialem prawo napisac w taki a nie w inny sposob, a ty mozesz napisac ze wolisz inna odpowiedz anizeli pisac ze jestem w.....

Remington_Steele

ok, przepraszam, ze uzylam obrazliwego slowa wobec ciebie, ale twoja odpowiedz na moje pytanie wskazywala, ze osoba pytajaca jest kompletnym debilem bo sie glupio pyta o cos oczywistego wg ciebie

ocenił(a) serial na 8
Happily_ever_after

nie dziwie sie ze niektórzy mieli prawo sie zirytować , sama lubię spoilery i chętnie je czytam ty raczej tez skoro pytasz , ALE NIE WSZYSCY je lubią !!!!! Na ich miejscu była bym "lekko" wściekła ! a wystarczyło jedno słowo spoiler w temacie i nie było by problemu , wymagasz SZACUNKU OD INNYCH NIE SZANUJĄC ICH ...

Bene

Ok, ja tez przepraszam, czasemmnieponosi bo wiele osob zadaje to samo pytanie ktore pada nakolejnym forum tutaj.

Ale jak juz wszystko wyjasnione to sie ciesze.

Ps. Ogladacie teraz sezon 4 ??

ocenił(a) serial na 10
Remington_Steele

No ja oglądam mimo to,ze mam juz ten sezon na dvd dawno temu!! Ale milo jst sobie go przypomniec!!

ocenił(a) serial na 8
michael_84

No i mamy problem.... kolejny. Spoilerować lub nie...

Z jednej strony popieram Remington Steele gdyż nie wszyscy sobie tego życzą, nie oznacza to, że jest od razu nie uprzejmy. Pozdrawiam!

użytkownik usunięty
Remington_Steele

Remington, twoja reakcja jak najbardziej normalna więc nie masz za co przepraszać, ale spokojna głowa, jeszcze półtorej miesiąca i wysyp 12latek się skończy :)

użytkownik usunięty
Happily_ever_after

"Nie napisalam spoiler w temacie celowo, jak ktos nie chce wiedziec niech tu nie wchodzi" nawet pytanie może być spoilerem, a twój temat jest nim! Co z tego, że jest w tym troche niepewności bo dałaś pytajnik i słowo "czy", dla niektórych może to być równoznaczne z "prawdopodobnie tak sie stanie", a niektórzy nie chcą takich stwierdzeń. Więc nie dziw się reakcji innych użytkowników. Ja oglądałem 6 sezon cały, dlatego mnie sie nic nie stało, ale oglądam też inne seriale, gdzie na forach znajduje wiele takich dziewczynek jak ty zadających takie pytania, nie jest to fajne. Równie dobrze mogę streścić ci cały 6 sezon potem napisać, nie chcesz to nie czytaj :) ha ha..

"takich dziewczynek jak ty"- wypraszam sobie takie porownania, bo nie zadalam pytanie w stylu: Czy Clark bedzie z Lana,Cloe czy z niewiadomo kim
gdybym napisala walem SPOILER to i tak moje pytanie byloby widoczne wiec chyba nie ma roznicy, ale jak chcecie to dalej mnie opie...jcie jak nie macie nic innego do roboty, nie wiem co mam jeszcze zrobic moze 100 tysiecy razy WAS WSZYSTKICH PRZEPROSIC I PASC KRZYZEM NA PODŁOGE
matko co za.....

ocenił(a) serial na 8
Happily_ever_after

Moim zdaniem jest to wina tak "ubogiego" forum. Niestety nie ma tutaj opcji pozwalających na ukrywanie spoilerów np... w białym tle i podświetli je sobie tylko ten co chce się dowiedzieć. Nic na to nie poradzimy, teraz SPOILER jest jedynym ostrzeżeniem, chyba że redaktorzy postanowią rozbudować forum filwebu :-)

użytkownik usunięty
Happily_ever_after

"nie wiem co mam jeszcze zrobic" następnym razem umieścić jedno słowo "spoiler", ono naprawdę pomaga, przekonasz się kiedyś przy przeglądaniu forum, nie będziesz chciała wiedzieć co się wydarzy w następnym odcinku - zobaczysz to słowo - od razu odwrócisz wzrok, nie czytając co jest dalej
:)

ocenił(a) serial na 10

MOŻLIWE SPOILERY

Hej wszystkim!

Mam takie pytanko krótkie ... minął szósty sezon i wiemy chyba wszyscy (przynajmniej ci co w temacie) ile sezonów będzie miało Smallville. Pytanie moje brzmi: Czy ktoś z was gdzieś może czytał w przeciekach w którym sezonie Kal-El zajarzy, że może latać? W pewnym sensie w ostatnim odcinku 6 sezonu widzieliśmy jak Bizzaro w najlepsze sobie śmiga po niebie, a z tego co mi wiadomo jest to taki jakby duplikat CK'a z tym, że bardziej wyluzowany. Może już w 7 sezonie CK rozkmini, że jak Bizzaro skorzystał z DNA naszego farmera i lata to może sam spróbuje :D

pytalam o chwile obecna (czytanie ze zrozumieniem sie klania, nie musisz mnie ciagle cytowac i starac sie byc madrzejsza niz jestes), zebyscie wreszcie ucieli ten temat, a na przyszlosc w ogole juz o nic nie zapytam, jedna osoba mi odpowiedziala na pytanie i na tym powinno sie skonczyc, a nie sie rozprawiacie bez konca

ocenił(a) serial na 8
Happily_ever_after

" Może już w 7 sezonie CK rozkmini, że jak Bizzaro skorzystał z DNA naszego farmera i lata to może sam spróbuje :D"

W 7 sezonie pojawi się Kara i będzie umiała latać, wiec może i Kal się tego nauczy. Póki co nic nie słyszałem kiedy dokładnie ma to nastąpić ale pewnie bedzie to w ostatnim sezonie (choć mogę się mylić.) Jeżeli 7 by był ostatnim to widziałbym latanie w tym sezonie. Póki co mam nadzieje, że zakończą już na tym sezonie.

ocenił(a) serial na 8
MackKL

O kurde teraz ja zaspoilerowałem bez ostrzeżenia.... LOL

W ogóle to jest śmieszne te ostrzeżenia SPOILER... bo jak ktoś chce się czegoś dowiedzieć a jeszcze nie oglądał to nie ma siły zawsze dowie się czegoś czego będzie potem żałował. Najlepiej jak zacznie oglądać serial a nie wchodził na fora poświęcone jego tematyce... tak przynajmniej ja bym zrobił.

użytkownik usunięty
MackKL

ja wchodze na fora różnych seriali i udaje mi sie przeczytać wątki bez dowiedzenia się co wydarzy się w następnych serialach, oprócz "chirurgów" bo tam raz wszedłem i same spoliery były :/

a co do twojego; Clark mógłby już zacząć latać i coś pomyśleć nad ratowaniem świata, ale nie za dużo, bo podoba mi się jak siedzi w Smallville z Chloe i rozwiązują rożne zagadki :)

użytkownik usunięty
Happily_ever_after

"zrozumieć" też jest na chwilę obecną i na przyszłość :)
ps. postaraj się odróżniać znaki płci przy nikach, jeśli nie wiesz, że mój jest w rodzaju męskim.

tak, wiem sorki, ale dziewczyna tez mogla sobie wziac taki nick

ocenił(a) serial na 8
Happily_ever_after

Z tymi znakami też jest nie tak do końca... bo koło mojego np nie ma i za cholerę nie wiem dlaczego (rolling eyes)

użytkownik usunięty
MackKL

bo to trzeba ustawić sobie :P

ocenił(a) serial na 8

"bo to trzeba ustawić sobie :P"

Faktycznie, małe przeoczenie. Dzięki. :-)

użytkownik usunięty
MackKL

bo to trzeba sobie ustawić, żeby się wyświetlało ^_^

ale..... dopiero po tym poscie zauwazylam ten znaczek