PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36410
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Mam wielką proźbe!! Szukam..... serialu "Liga sprawiedliwych" - wszystkie sezony?? Ma moze ktos?? pozdrawiam!! michael_84@o2.pl

michael_84

Tak wiem ktory to jest to jest ten z Sezonu 6 Epizod 11 Liga Sprawiedliwych obejrzalem go przed chwila:D pozdro

ocenił(a) serial na 10
sruba123

Mozecie mi powedziec jak sie tam te filmiki chlipie!! jak mozecie napiszcie do mnie na meila michael_84@o2.pl

michael_84

Wklejasz link do przeglądarki, przewijasz stronę trochę na dół, klikasz na FREE, chwile czekasz, wybierasz interesujący, Cię serwer i wklepujesz hasło z obrazka wciskając button DOWNLOAD.

A, żeby uniknąć limitu, to jak masz Neostradę, to resetujesz łączę i możesz ściągać na nowo :) Itd, Itd...

ocenił(a) serial na 8
Nike

"Mam wielką proźbe!! Szukam.....
Mam wielką proźbe!! Szukam..... serialu "Liga sprawiedliwych" - wszystkie sezony?? Ma moze ktos?? pozdrawiam!! michael_84@o2.pl"

Wchodzę tutaj a tu chrzanienie o Lidze. Michael nie przeginasz czasem? Zakładasz offtopowy temat w Smallville i jeszcze łamiesz regulamin pytając o piractwo... zastanów się co robisz kolego, na poważniejszym forum dostałbyś ostrzeżenie za taką akcję. (rolling eyes)

ocenił(a) serial na 10
MackKL

Do "Mack" ,jak bys chcial wiedziec to mialem nadzieje,ze ktospoprosty nagrywal te bajke z Carton i mogl by sie wymienic!! Z chcecia kupil bym te animacje jak by byla wydana w polsce!! A po drugie co to jest Twoje forum?? Za bardzo sie wymądrzasz !! Także skończ chrzanic rzałosny chłopadczku bo żygać mi się chce jak czytam to co piszesz!! Nie odpisuj- nie ma sensu!!

michael_84

jesli moge wtracic swoje 3 grosze, to michael zalozyl taki sam temat na forum ligi, ale tam odzewu nie bylo, a temat na forum Smallville przyniosl odpowiedzi

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

Dobra ciach temat, grzecznie chcialem sie spytac czy jestem w stanie dostac ten serial po polsku!! Przed chwila zakupilem ten serial w angielskim sklepie za pomoocą internetu!! Po angielsku,ale przynajmniej w idealnej kopi!! A tamten niech sie wypcha!!