Mam wielką proźbe!! Szukam..... serialu "Liga sprawiedliwych" - wszystkie sezony?? Ma moze ktos?? pozdrawiam!! michael_84@o2.pl
Tak wiem ktory to jest to jest ten z Sezonu 6 Epizod 11 Liga Sprawiedliwych obejrzalem go przed chwila:D pozdro
Mozecie mi powedziec jak sie tam te filmiki chlipie!! jak mozecie napiszcie do mnie na meila michael_84@o2.pl
Wklejasz link do przeglądarki, przewijasz stronę trochę na dół, klikasz na FREE, chwile czekasz, wybierasz interesujący, Cię serwer i wklepujesz hasło z obrazka wciskając button DOWNLOAD.
A, żeby uniknąć limitu, to jak masz Neostradę, to resetujesz łączę i możesz ściągać na nowo :) Itd, Itd...
"Mam wielką proźbe!! Szukam.....
Mam wielką proźbe!! Szukam..... serialu "Liga sprawiedliwych" - wszystkie sezony?? Ma moze ktos?? pozdrawiam!! michael_84@o2.pl"
Wchodzę tutaj a tu chrzanienie o Lidze. Michael nie przeginasz czasem? Zakładasz offtopowy temat w Smallville i jeszcze łamiesz regulamin pytając o piractwo... zastanów się co robisz kolego, na poważniejszym forum dostałbyś ostrzeżenie za taką akcję. (rolling eyes)
Do "Mack" ,jak bys chcial wiedziec to mialem nadzieje,ze ktospoprosty nagrywal te bajke z Carton i mogl by sie wymienic!! Z chcecia kupil bym te animacje jak by byla wydana w polsce!! A po drugie co to jest Twoje forum?? Za bardzo sie wymądrzasz !! Także skończ chrzanic rzałosny chłopadczku bo żygać mi się chce jak czytam to co piszesz!! Nie odpisuj- nie ma sensu!!
jesli moge wtracic swoje 3 grosze, to michael zalozyl taki sam temat na forum ligi, ale tam odzewu nie bylo, a temat na forum Smallville przyniosl odpowiedzi