PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36404
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

no właśnie, o kim to jest??? Bo na pewno nie o Supermanie, nie zauważyłem żadnego podobieństwa. Serial irytująco śmieszny i denny. Niestety, 1/10, dno.

fallout444

Też mi się na początku nie podobał, ale z braku alternatyw się wciągnąłem. Choć wybitny to on nie jest, raczej dla młodszych widzów, przynajmniej sądząc po tym, co do tej pory obejrzałem. Ja generalnie oglądam, do czasu, aż nie wyjdzie nowy House, Spartakus, Chirurdzy itp.

ocenił(a) serial na 7
fallout444

Serial faktycznie nie przypomina Supermana dużo sprzecznych wątków to jest jakby takie świeże spojrzenie na przybysza z innej planety czy lepsze czy gorsze według gustu mi osobiście się wydaje że Smallville jest gorsze od np. Nowych przygód Supermana, chociaż jest fajne i mi się bardzo podobało. Plusem jest to że nie nosi jakiś rajstop czy coś, w ostatnich sezonach pojawia się kostium jest dużo lepszy niż orginalnego Supermana.

użytkownik usunięty
pawelc11

wlasnie w tym serialu cala akcja, i tragedia glownego bohatera zostala przedstawiona tak jak byc powinna.... Luthorowie sa mroczni, i zdolni do wszystkiego ... a nie tj w filmie Hackman gra wesolego luthorka z niezdarna ekipa... ogladalem film i kazdy odcinek smallville - film sie chowa... tyle

ocenił(a) serial na 4
fallout444

Clark bardziej przypomina mi Goku z tego DB w wersji live-action. Oglądam ten serial tylko ze względu na postać Lexa Luthora.