PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36409
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Muzyczka

ocenił(a) serial na 8

Hey, mógłby ktos mi podać liste piosenek z odcinka 16, sezon 6? ;) z góy dzięki

ocenił(a) serial na 10
Arianin

Tu masz link: http://www.kryptonsite.com/ na tej stronce znajdziesz tytuly piosenek!! pozdrowionka! michael_84@o2.pl

ocenił(a) serial na 10
michael_84

Wiesz co teraz sprawdzilem tę stronke co ci wczesniej podalem i widze ze nie ma tytułów ppiosenek!! Zatrzymali sie na 8 odcinku szóstego sezonu!! Lipa

ocenił(a) serial na 5
Arianin

A wystarczy poczytać było wcześniejsze posty, gdzie napisałem...

"Piosenki z tego epizodu to 'You Could Be Happy' w wykonaniu Snow Patrol oraz 'Heavenly Day' w wykonaniu Patty Griffin ('Children Running Through')."

To chyba nie boli wcale, co?

ocenił(a) serial na 8
Grifter

A ja ostatnio skorzystałem z ciekawej funkcji na serwisie Google. Wpisałem Smallville - music i znalazłem

http://www.tunefind.com/show/Smallville

No cóż wystarczy trochę chęci ... ale lepiej powiedzieć, "Nie wiem" "Nie umiem" "Nie chce mi się" prawda?

Dla chcącego nic trudnego.....

ocenił(a) serial na 10
MackKL

"Mack" nie rozumiem Twoich wypowiedzi na forum! Arianin spytał się grzecznie, czy ktoś zna tytuły piosenek do smallville 6*16,a Ty piszesz jakies docinki w stylu "No cóż wystarczy trochę chęci ... ale lepiej powiedzieć, "Nie wiem" "Nie umiem" "Nie chce mi się" prawda?" -- jeżeli nie masz ochoty i drażnią Cię takie pytania to po co na nie odpowiadasz!! Nie raz się czegoś zapytałem na forum i mi odpowiedziałes, za co bardzo dziękuje- ale musisz pamiętac ,ze nie każdy musi być tak kreatywny jak Ty!!

ocenił(a) serial na 5
michael_84

Kiedyś napisałem tak...

"Nikt po nikim nie jedzie, ale w pewnych sprawach warto wykształcić w sobie nawyk radzenia z własnymi problemami i nauczyć się dostrzegać rzeczy, na które odpowiedź jest w zasiągu wzroku, bądź na wyciągnięcie ręki. To nie takie trudne, nieprawdaż?"

Nauczmy sami szukać odpowiedzi, które nas nurtują. Ja rozumiem jeśli coś jest trudne do znalezienia, ale jeśli wystarczy kilka sekund, by znaleźć coś w wyszukiwarce, to czegoś tu nie rozumiem. Nasze słowa to gest dobrej woli- im szybciej człowiek nauczy radzić sobie w poszukiwaniu odpowiedzi na własne pytania tym lepiej...

'The Truth Is Out There' do cholery...

ocenił(a) serial na 10
Grifter

Może powiem to jeszcze raz--- " jeżeli nie chcesz to nie odpowiadaj ",a swoje rady zachowaj dla osób które tego potrzebują!!

ocenił(a) serial na 5
michael_84

Może, żeby ktoś z tych rad skorzystrał, mniej by było na FilmWebie kretyńskich pytań.

Może powiem jeszcze raz - Jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzienia to nic nie pisz, a swoje zdanie zachowaj dla oszołomów, którzy potrzebuja prowadzenia za raczkę.
PS. Whatever...

ocenił(a) serial na 8
Grifter

Cytat:

Może powiem to jeszcze raz--- " jeżeli nie chcesz to nie odpowiadaj ",a swoje rady zachowaj dla osób które tego potrzebują!!

Ile razy odpowiedziałeś... 1, 2 ,5 razy komuś na pytanie. Jak odpowiedz tyle co ja będziesz podobnie ludzi pouczał.

Pozatym zrobiłem coś nie tak? Naruszyłem jakieś prawo lub coś? NIe!! a wręcz przeciwnie chciałem do kolegi dobrze. Bo jak się sam nauczy będzie sczęśliwszy, bo nie będzie od nikogo zależny. To się kurde w życiu przydaje!!!!

ocenił(a) serial na 10
MackKL

hehe- widze,że koledzy się denerwują, a nie chce się z wami spierać, ponieważ szanuje to co robicie!! Chciałem tylko zaznaczyć,ze nie kazdy musi dokładnie czytać wasze posty i orientować sie w sieci tak jak wy!! Kończe ten temat bo nie chce wchodzić w szerszy konflikt! pozdrawiam! I sorki jak kogoś uraziłem!

ocenił(a) serial na 8
michael_84

Cytat:

Chciałem tylko zaznaczyć,ze nie kazdy musi dokładnie czytać wasze posty i orientować sie w sieci tak jak wy!!

Wiem bo jak zaczynałem przygodę z serialem to też byłem w takim stadium. I uwierz mi na słowo, że nie zawsze znajdowałem to co chciałem. Ludzie na forach często nie są zbyt przyjaźnie nastawieni dla "wpadających przelotnie szukających infa żółtodziobów". Raczej liczą na pełnowartościową dyskusję, którą tacy osobnicy poprostu nie mogą dostarczyć. I tak sam się nauczyłem, przestudiowałem kilkanaście stron i nie jestem od nikogo zależny. Nie oddał bym tego za żadne skarby. Bo wiedza (ogólnie, nie tylko na smalllville) to coś czego nikt ci nie zabierze. :-) i warto ją doskonalić.

ocenił(a) serial na 10
MackKL

Dokładnie! Masz zupełną racje "Mack"!! pozdrowionka!