PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36452
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

hey ludka ;-)
mam prosbe, poniewaz nie moge sciagnac dwoch piosenek:

1. Mozart Requiem in d minor -Introit and Kyrie

a druga, nawet nie wiem jaka to jest :( ale jak ktos ogladal 4 sezon to powinien wiedziec :) Mianowicie, jak Lionel jest w wiezieniu i bierze prysznic a jeden z wiezniow ugadza Go nozem :) jezeli ktos wie co to to bylabym wdzieczna :D

mam tez prosbe, pozniewaz "muzyka klasyczna" z tego serialu jest ( przynajmniej jak dla mnie) ciezka do znalezienia, jezeli moglabym prosic o jakies zrodelko do tego to bylabym baaaaaardzo wdzieczna :D

pozdrawiam :D

ocenił(a) serial na 8
swider84

Niestety z klasyczną muzą to ja nie mogę ci pomóc bo mnie nie rajcuje wogóle. Zupełnie nie wiem co to jest.

swider84

Witam!
Polecam Ci stronę www.kryptonsite.com. Wejdź w nagłówek MUZYKA i wybierz season, który Cię interesuje. Znajdziesz tam tytuły piosenek (oraz wykonawców), które towarzyszyły odcinkom wszystkich serii.

ocenił(a) serial na 10
swider84

ej podaj mi numer odcinak a ja ci dam cały soundtrack z niego a ja chcesz to zapraszam na hub tarnowski tardcbase.wha.la:555 or 22 - hub1 - min 17 Gb
tardcbase2.wha.la: - hub2 - min 15 Gb
tardcbase3.wha.la: - hub3 - min 5 Gb
tardcbase4.wha.la: - hub4 - min 4 Gb
tardcbase5.wha.la: - hub5 - min 9 Gb
tardcbase6.sytes.net:1411 i szukaj [zeto]EmOActive on ma MNÓSTWO o smallville i cały soundtrac do wszystkich odcinkow Ponad 1 GB pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
swider84

a jezeli masz jakies problemy z muzą do smallville to pisz do mnie moze pomoge 3965564