PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36406
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Wejdzcie na http://www.tvnmaniak.prv.pl/ tam znajdziecie szczegóły.

MackKL

Jak miło :)

ocenił(a) serial na 10
MackKL

O ile dobrz pamiętam to Smallville miało się pojawić na końcu października, ale cóż lepsze to niż nic :))
PS mam nowy TeleTydzień i serial będzie leciał co wtorek o 21.30, pierwszy odcinek 3 stycznia :)

ocenił(a) serial na 6
MackKL

Wczoraj widzaiłem jak reklamowali nowy sezon na TVN'nie:]

ocenił(a) serial na 8
Dareios

Mam tylko nadzieję, że na 4 sezon nie bedziemy musieli tak długo czekać :-( jak czekaliśmy na 3

użytkownik usunięty
MackKL

Ja też już widziałem reklamy 3 sezonu w TVN. Jestem ciekaw jak będzie się oglądać z lektorem. Do tej pory oglądałem 3, 4 i 9 odcinków 5 sezonu z napisami :) I coś słyszałem, że TVN wykupił 4 sezon. Ciekawe czy to prawda.

ocenił(a) serial na 8

Czy wykupił 4 to nie wiem. Lecz wiem co innego lektor strasznie przekręca tłumaczenie lub niektóre kwesie wręcz pomija :(
Napisy nadal rulez!!!!
Najgorsze są jednak opisy odcinków w gazetach -- bdrury totalne piszą w recenzjach.

użytkownik usunięty
MackKL

Zgadzam się wpełni co do lektora. Wszystko przekręca. Lepiej mi się ogląda z napisami. Lubię lepiej słyszeć głosy aktorów np mojej ukochanej Lany :):)

Nie, nie, nie... lektor tylko czyta, co ma napisane. To tłumacz daje ciała z tekstem.

Pinokio1983

Muszę się zgodzić z Pinokiem i powiedzieć,że to wina tłumacza.No i te reklamy:/Boshh nienawidze ICH!!!Jednak co komp to komp-tam nie ma żadnych reklam i chociarz napisy zgodne z prawda

ocenił(a) serial na 10
MackKL

Mack ja Cie już widzialem bardzo udzielajacego sie na forum gdzie daja napisy nie bede tutaj pisal jakie :P mam prosbe :D zrób mi avator :P:P:P:P który ma coś wspolnego ze Smallville :P:P:P pozdro