http://showtv.pl/?a=news&b=item&id=99
To chyba jakaś plotka ale jeżeli się potwierdzi to czarno to widzę.
bez sensu :( wolę żeby się skończyło na 7 serii (i tak dużo tego) niż żeby nie było Lexa :(
"w siódmym sezonie do Smallville wróci postać Jimmy Olsena"
przecież on nigdzie nie wyjeżdżał, chyba że czegoś nie pamiętam :D
no i bez sensu, że Justin nie będzie już grał :(
Ja uważam że to jakaś ściema. Smallville bez Rosenbauma? Bez sensu. Jeżeli będą kręcić 8 sezon serialu to widzę to w czarnych barwach.
Skoro dobre pomysły skończyły się w piątym sezonie, to strach myśleć o siódmym, nie mówiąc o ósmym...
Ja też chciałbym,żeby był Rosenbaum, ale ucieszy mnie wiadomosc ze powstaną dalsze sezony!! Tylko niech zmienią tytuł na "Metropolis" Lois & Clark !! I bawimy sie od nowa!!
Też bardzo żałuję, że Justin Hartley już nie będzie grał w Smallville. Podobała Mi się jego postać (aktor też suuuuuper !!!). Szkoda że między nim a Lois tak sie skończyło. No ale tak musi być. Strasznie mało go było w serialu. Tylko 7 odcinków :(
Cytat:
Tylko niech zmienią tytuł na "Metropolis" Lois & Clark !! I bawimy sie od nowa!!
Tyle, że Tomek musiałby zacząć śmigać w kostiumie a na to raczej się nie zgodzi. Pozatym smallville odniosło aż taki sukces ponieważ NIE POKAZYWANO SUPERMANA jako takiego. Pozatym był już jeden serial Lois and Clark i nie cieszył się za dużą popularnością. (Osobiście miło wspominam, ale pamiętam wiele niedopracowań i głupich pomysłów w tym serialu)
Natomiast, żeby dalej ciągnąć to co jest tyle, że Clark będzie z Lois w Metropolis uważam za niepotrzebne. Smallville do delikatna sprawa, dużo fanów Lany, Rosenbauma oraz Braku kostiumu ..dlatego przyciągnął taką rzecze fanów ten serial.... zabijmy jeden "element" i popularnosć drastycznie spadnie, zabijmy kilka "elementów" i "domek z kart" runie.
Może masz racje!! To by już nie było to!! Tak czy inacej jestem za kręceniem dalszych sezonów!!
Hmm no to sie dzieje, zobaczymy ile z tego prawdy. Jesli i Lexa nie bedzie to moze zrobia ostry sezon 8 finalizujacy postac klarka w supermena. Ale mam tez nadzieje ze jesli nie bedzie Green Arrow to ze nie bedzie go z tym aktorem, bron boze dawac innego aktora jako ta postac.