PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36406
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Nieco zawiedziony...

ocenił(a) serial na 8

Zawiodłem sie nieco na 1 odcinku 3 serii Smallville.Wątek Lexa był mało wiarygodny poza tym widać było że kręcony był w studio a sam lex biagający po piachu w samych szortach nie przypadł mi do gust:P Poza tym serial odszedł od swoich korzenia.Nigdy jeszcze nie było tak mało "Smallville w Smallville".Oby później twórcy wrócili do swojego dawnego, znakomitego stylu

ocenił(a) serial na 9
gozel

No nie wiem. Nie oglądałem pierwszych dwóch sezonów, więc nie moge siedo nich odnieść, ale powiem, że odcinek mi się bardzo podobał. To że wątek Lexa kręcono w studiu widać tylko w ujęciach z morzem w tle. Ale i tak efekty specjalne bardzo ładne są. Mi się bardzo podobał ten fantastyczno sensacyjny styl. Fakt, że główna akcja dzieje się w Metropolis, no ale to też miasto Supermana. Może jakiś sugestywny podtytuł by się przydał? Ja jestem bardzo na plus po pierwszym odcinku.

gozel

Muszę cię zmartwić ponieważ ja jużcały 3 sezon oglądnołem i w kolejnych odcinkach również będzie mało "Smallville w Smallville".Ale i tak polecam bo ten sezon jest świetny.No i to zakończenie.Ehhh.Szkoda,że musicie tyle czekać na kolejny odcinek-ja bym nie wytrzymał.

ocenił(a) serial na 8
Dawid20

No niechcąc was martwić ja jestem po wszystkich odcinkach i Smallville w Smallville jest coraz mniej więc jak wam się to nie podoba to poźniejsze co niektóre też was nie zaskoczą.
Mi zupełnie nie przeszkadza że akcja nie dzieje się w Smallville natomiast spodobał mi się odcinek gdzie akcja działa się w Chinach.

(4 sezon odcinek 15 "Sacred") - Tam Smallville pojawiało się znikomo:-)

MackKL

Hehe ja się już zbliżam do tego odcinka;)Narazie 4 sezon trzyma poziom.

Dawid20

Mi się za to podobał pierwszy odcinek był zajebisty....szkoda że serial leci tylko raz w tygodniu...:(:(

użytkownik usunięty
gozel

3, 4, i początkowe odcinki 5 sezonu są giTees : ) jeden z moich ulubionych seriali o własnie smallville- trza przyznać :) nie zrażajcie się tym że ten pierwszy odcinek trzeciej serii trochę taki noo.. naciągany był ;p chociaż jak go oglądałam pierwszy raz wiele miesiecy teemuu to mi się podobał :P ale teraz jż jakoś nie . No i muszę też przyznac rację tym którzy się wypowiadali przede mna że teraz smallville w smallville jest mało ale za to jakie kozackie :D a odcinek w chinach rzeczywiście był fajny ;) pozzdrawiam wszystkich fanów tego serialu :P

użytkownik usunięty

Sezon 3 był fajny. Bohaterowie powoli dosrastają, wiec cóż się dziwić że jest coraz mniej Smallville. Kiedy zobaczysz 5 seozn gdzie Smallville prawie nie ma, a większość jest kosmiczności itp. to ciekawe jakie będzie twoje zdanie. Ale zazwyczaj jets tak z takimi serialami. Tak samo było z Roswell.

Wiecie dobrze ze sa odcinki cool i mniej cool ale i tak jako calosc stanowi poziom. Niektore historie my bysmy zrobili inaczej, ale takiej wladzy nie mamy.