Zawiodłem sie nieco na 1 odcinku 3 serii Smallville.Wątek Lexa był mało wiarygodny poza tym widać było że kręcony był w studio a sam lex biagający po piachu w samych szortach nie przypadł mi do gust:P Poza tym serial odszedł od swoich korzenia.Nigdy jeszcze nie było tak mało "Smallville w Smallville".Oby później twórcy wrócili do swojego dawnego, znakomitego stylu
No nie wiem. Nie oglądałem pierwszych dwóch sezonów, więc nie moge siedo nich odnieść, ale powiem, że odcinek mi się bardzo podobał. To że wątek Lexa kręcono w studiu widać tylko w ujęciach z morzem w tle. Ale i tak efekty specjalne bardzo ładne są. Mi się bardzo podobał ten fantastyczno sensacyjny styl. Fakt, że główna akcja dzieje się w Metropolis, no ale to też miasto Supermana. Może jakiś sugestywny podtytuł by się przydał? Ja jestem bardzo na plus po pierwszym odcinku.
Muszę cię zmartwić ponieważ ja jużcały 3 sezon oglądnołem i w kolejnych odcinkach również będzie mało "Smallville w Smallville".Ale i tak polecam bo ten sezon jest świetny.No i to zakończenie.Ehhh.Szkoda,że musicie tyle czekać na kolejny odcinek-ja bym nie wytrzymał.
No niechcąc was martwić ja jestem po wszystkich odcinkach i Smallville w Smallville jest coraz mniej więc jak wam się to nie podoba to poźniejsze co niektóre też was nie zaskoczą.
Mi zupełnie nie przeszkadza że akcja nie dzieje się w Smallville natomiast spodobał mi się odcinek gdzie akcja działa się w Chinach.
(4 sezon odcinek 15 "Sacred") - Tam Smallville pojawiało się znikomo:-)
Mi się za to podobał pierwszy odcinek był zajebisty....szkoda że serial leci tylko raz w tygodniu...:(:(
3, 4, i początkowe odcinki 5 sezonu są giTees : ) jeden z moich ulubionych seriali o własnie smallville- trza przyznać :) nie zrażajcie się tym że ten pierwszy odcinek trzeciej serii trochę taki noo.. naciągany był ;p chociaż jak go oglądałam pierwszy raz wiele miesiecy teemuu to mi się podobał :P ale teraz jż jakoś nie . No i muszę też przyznac rację tym którzy się wypowiadali przede mna że teraz smallville w smallville jest mało ale za to jakie kozackie :D a odcinek w chinach rzeczywiście był fajny ;) pozzdrawiam wszystkich fanów tego serialu :P
Sezon 3 był fajny. Bohaterowie powoli dosrastają, wiec cóż się dziwić że jest coraz mniej Smallville. Kiedy zobaczysz 5 seozn gdzie Smallville prawie nie ma, a większość jest kosmiczności itp. to ciekawe jakie będzie twoje zdanie. Ale zazwyczaj jets tak z takimi serialami. Tak samo było z Roswell.