HEJKA I ZNÓW TEN TVN SOBIE POGRYWA Z NAMI CZYLI ODDANYMI FANAMI SERIALIKU SMALLVILLE. NIEDOŚĆ ŻE PUŚCILI 4 ODCINKI IV SEZONU (DOPIERO!!!!!!!!!) TO JUŻ GO PRZERYWAJĄ NA NAJBLIŻSZE 3 TYGODNIE BO W PROGRAMIE JAKIŚ SOPOT. NIESTETY TVN NIE DBA O SWOJĄ PUBLICZNOŚĆ NIE WIEM TEŻ CZEMU MA SŁUŻYĆ CIĄGŁE PRZERYWANIE SERIALI NIE TYLKO MAM NA MYŚLI SMALLVILLE. CHYBA BIORĄ PRZYKŁAD ZE STACJI AMERYKAŃSKICH I PRZEYWAĆ BĘDĄ PO DWÓCH ODCINKACH. LUB CAŁY SEZON LICZĄCY 22 ODCINKI PUSZCZAĆ BĘDĄ PRZEZ 2 DO 3 LAT. NIGDY NIE PRZEPADAŁEM ZA KONKURENCJĄ TVN-U CZYLI POLSATEM ALE W PORÓWNANIU DO NICH TO POLSAT JEST ZŁOTĄ STACJĄ NIGDY NIE URYWAJA SERIALU, NAWET PO 2 ODCINKI DAJĄ NO I OCZYWIŚCIE O NORMALNEJ PORZE. SZKODA TYLKO ŻE MIMO WIELU LISTÓW WYSYŁANYCH DO STACJI TVN NIE LICZĄ SIĘ ZE ZDANIEM NAS, BO TAKA JEST NA CAŁYM ŚWIECIE TELEWIZJA - DLA FANÓW, DLA ZAGOŻAŁYCH WIELBICIELI, U NAS NIESTETY JESZCZE DŁUGO TAK NIE BĘDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Taaak! oddajcie Smallville....!!!tyl;klo nie pisz capslem bo trudno się czyta ;p
Przecież TVN jest tak biedną stacją, że jak już zrobi tak wielki krok jak wykupienie sezonu jakiegoś serialu, to musi się tym nacieszyć, (i puszczać go przez 3 lata LOL).
To jeden z powodów dla których ja nie oglądam w ogóle TV. :-)
Dokladnie - nie ma co liczyc na TVN!! Szkoda tylko,ze nas fanów olewają również dystrybutorzy, którym ciężko jest wydac Smallville sezon 2,5 i 6 na DVD!! Szkoda gadac!!
Mnie boli to ze tak slabo reklamuja kazdy odcinek danegoserialu ze oto nowy i dzieje sie w tym i tym a unas w TV to zawsze reklamuja serial nie odcinek :(
Kochani zagorzkniali fanowie "Smallville" :))) . Ja również nie oglądałem w telewizji bo czekać tydzień , żeby obejrzeć 40 min serialu , dodatkowo wkurzając się w trakcie na 2-ie 10 min reklamy jest nie na moje nerwy. Do tego nie można tak się dobrze wczuć w film , ponieważ nie pamiętamy dokładnie co było tydzień temu. Dlatego proponuje , abyście zrobili tak jak ja , i zaopatrywali się w odcinki z internetu. Możecie poszperać tutaj : www.peb.pl