PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36406
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

http://smallville.pl/
zauwazylem ze macie wiele pytan dotyczacych tego serialu. Jezeli chcecie znalezc na ie odpowiedzi i sie nimi podzielic, wejdzcie na ta strone. Jest to najlepsza Polska strona o serialu smallville, a na forum nie tylko znajdziecie odpowiedzi na pytania ale takze odcinki tego serialu do sciagniecia!!! Naprawde bardzo polecam:)

ocenił(a) serial na 8
adaspoczta

Najlepszą polską stroną napewno nie jest bo stronka świeci pustkami (roll)

Fajnie, że ma forum ale brakuje jej dużo rzeczy i dużo informacji, które powinny być widzoczne bezpośrednio na niej a nie na forum.

MackKL

jasne ze jest pare dobrych stron o smallville, ale zadna z nich nie jest doskonala. Wedlug mnie wlasnie ta jest najlepsza, nawet dlatego ze ja nie jestem jej zalozycielem a chce aby odwiedzilo ja jak najwiecej osob bo naprawde warto.
Mozna wejsc i zobaczyc jezeli sie nie spodoba to nic.

Ps.Uzytkownikow jest mniej bo stronka jest dosc nowa, ale na wszystko przyjdzie czas

ocenił(a) serial na 8
adaspoczta

I tu się z tobą zgadzam niestety żadna nie jest (jeszcze doskonała) Dlatego żeby zdobywać informacje o tym serialu trzeba odwiedziać ich wiele. Bo w jednej jest coś czego nie ma w drugiej. Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
adaspoczta

Forum ma niecałe 4 miesiące, portal jeszcze nawet na dobre nie wystartował :) ale wszystko powoli i będzie super, poza tym forum się bardzo szybko rozwija...