PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36404
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Mam pytanie, czy opłaca się oglądać wszystko od początku ?
Z góry dzięki

ocenił(a) serial na 10
kasiunia_nr1

opłaca się ;)
zajebisty serial od początku do końca , mówię szczerze ;>

kasiunia_nr1

Trzeba obejrzeć wszystko od początku do końca, ponieważ to co się dzieje w pierwszych sezonach serialu ma ogromny wpływ na kolejne!
KONIECZNIE WSZYSTKO!!!

ocenił(a) serial na 10
kasiunia_nr1

nie ma co sie zastanawiac :D

ocenił(a) serial na 8
kasiunia_nr1

Ja zaczęłam oglądać w wakacje i przy pierwszym sezonie musiałam się zmuszać żeby oglądać bo nie ukrywam nudził mnie, ale nie żałuję bo już od połowy drugiego sezonu serial jest rozkręcony i robi się coraz lepszy i jest świetny po prostu. A żeby rozumieć co dzieje się później trzeba oglądać od początku bo jak ktoś już tu powiedział początkowe sezony są ważne i mają ogromny wpływ na to co wydarzy się później.

Więc nawet jak zaczniesz oglądać i cię od razu nie zainteresuje to nie zniechęcaj się i przebrnij przez 1 sezon bo opłaca się wiem to z własnego doświadczenia ;))))

ocenił(a) serial na 10
anonimowa.egipcjanka

Nie mają takiego wpływu.

ocenił(a) serial na 8
ghost21

Ale jak to w serialach wszystko się ze sobą łączy. Relacja Clark- rodzice, Clark-Lana, Clark- Lex, Lex-jego ojciecitp.itd.
Nie widzę sensu oglądanie od środka serialu ponieważ wiele ważnych aspektów umyka i relacji długo budowanych, które są ważne. Widzimy jak postać głównego jak i innych bohaterów rozwija się, dorasta, zmienia się. Więc początkowe sezony mają wpływ na dalsze.

anonimowa.egipcjanka

zgadzam sie. Ogladajac Smallville od początku widzisz jak wszystko fajnie sie zazebia. Choc wydawac by sie moglo ze to niemozliwe wymyslic tyle watkow:)

ocenił(a) serial na 10
radosz87

Macie racje, ale niektóre odcinki nie mają wpływu na całość tak jest jak jakiś meteorytowy (dziwoląg) jak na nich mówili, pojawia się tylko w jednym odcinku.

kasiunia_nr1

no qrwa! ja koncze 3 raz ogladac serial i mysle ze na tym nie poprzestane;)

radosz87

ja zacząłem od początku i nie mam co do tego zadnych watpliwosci, zeby oglądac wszystkie ;]

ocenił(a) serial na 8
Toshiroyuki

najlepiej wszystko od początku :)

ocenił(a) serial na 10
madstorm94

wszystko ja uz all obejrzałem zaje b isty serial