Hej! czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć na pytanie czy Lana umarła? nie obejrzałam jeszcze wszystkich serii ale widziałam teledyski i mnie to ciekawi. Aha! I jak to jest z nią i z Lexem? Rozstali się? Urodziło im się dziecko? Sorki, że zawracam głowę i z góry dzięki za odpowiedź.
pozdrawiam wszystkich
"czy Lana umarła?"
Nie. Żyje i ma się fajnie.
"Aha! I jak to jest z nią i z Lexem? Rozstali się?"
Tak. A raczej Lana go rzuciła po tym jak ja okłamywał. Ponownie jest z Clarkiem.
"Urodziło im się dziecko?"
Lana nigdy nie była w ciąży.
to czemu powiedziała Chloe, że jest w ciąży a potem Lex Clarkowi, że ona za niego wyjdzie, bo spodziewa się jego dziecka. Potem widziałam jakąś akcję w szpitalu, że Lana urodziła a potem zmarła i Lex płakał. I było dziecko. Dobra, mniejsza o to. Teraz to już nic nie rozumiem. Chyba muszę obejrzeć to wszystko mi się wyjaśni. Dzięki za odpowiedź.
"to czemu powiedziała Chloe, że jest w ciąży"
Bo tak właśnie myślała.
"a potem Lex Clarkowi, że ona za niego wyjdzie, bo spodziewa się jego dziecka."
Lex chciał zdobyć Lanę tylko dla siebie.
"Potem widziałam jakąś akcję w szpitalu, że Lana urodziła a potem zmarła i Lex płakał. I było dziecko. "
Lex spowodował to. Wszystko ukartował a Lanie podawał sztuczne hormony jak dobrze pamiętam. Robił to by Lana była z nim.
http://www.kryptonleague.com.pl/www/index.php?id=191,754,0,0,1,0
"Chyba muszę obejrzeć to wszystko mi się wyjaśni."
Obejrzyj bo to zakręcona sprawa. Ale przez to + groźby Lionela Lana nienawidzi Luthorów.