PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36454
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Pytanie :)

ocenił(a) serial na 10

Hej! czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć na pytanie czy Lana umarła? nie obejrzałam jeszcze wszystkich serii ale widziałam teledyski i mnie to ciekawi. Aha! I jak to jest z nią i z Lexem? Rozstali się? Urodziło im się dziecko? Sorki, że zawracam głowę i z góry dzięki za odpowiedź.
pozdrawiam wszystkich

ocenił(a) serial na 8
madziak690

"czy Lana umarła?"

Nie. Żyje i ma się fajnie.

"Aha! I jak to jest z nią i z Lexem? Rozstali się?"

Tak. A raczej Lana go rzuciła po tym jak ja okłamywał. Ponownie jest z Clarkiem.

"Urodziło im się dziecko?"

Lana nigdy nie była w ciąży.

ocenił(a) serial na 10
MackKL

to czemu powiedziała Chloe, że jest w ciąży a potem Lex Clarkowi, że ona za niego wyjdzie, bo spodziewa się jego dziecka. Potem widziałam jakąś akcję w szpitalu, że Lana urodziła a potem zmarła i Lex płakał. I było dziecko. Dobra, mniejsza o to. Teraz to już nic nie rozumiem. Chyba muszę obejrzeć to wszystko mi się wyjaśni. Dzięki za odpowiedź.

ocenił(a) serial na 8
madziak690

"to czemu powiedziała Chloe, że jest w ciąży"

Bo tak właśnie myślała.

"a potem Lex Clarkowi, że ona za niego wyjdzie, bo spodziewa się jego dziecka."

Lex chciał zdobyć Lanę tylko dla siebie.

"Potem widziałam jakąś akcję w szpitalu, że Lana urodziła a potem zmarła i Lex płakał. I było dziecko. "

Lex spowodował to. Wszystko ukartował a Lanie podawał sztuczne hormony jak dobrze pamiętam. Robił to by Lana była z nim.

http://www.kryptonleague.com.pl/www/index.php?id=191,754,0,0,1,0

"Chyba muszę obejrzeć to wszystko mi się wyjaśni."

Obejrzyj bo to zakręcona sprawa. Ale przez to + groźby Lionela Lana nienawidzi Luthorów.

ocenił(a) serial na 10
MackKL

Dzięki za wyjaśnienie paru kwestii Mack :) teraz trochę rozumiem. Aha! dzięki również za stronkę.
pozdrawiam