Gdzieś czytałem, o odcinku 5x09 "Lexmas", czy to będzie ostatni odcinek piątego sezonu ? (5 sezon ma tylko 9 odcinków?)
Z tego co mi wiadomo ma byc wiele odcinkow i tutaj http://napisy.gwrota.com/index.php?page=4 [napisy.gwrota.com/index ...] niby beda wszystkie, ale że do 9 moze beda puszczac apozniej bedzie przerwa !!!
tam jest miejsce na 22 odcinki (oby) ale nie wiadomo czy tyle ich jest. A poza tym 6 sezonu nie będzie ?
cHYBA SIE ZAGALOPOWALES JESZCZE PODCZAS 4 SEZONU NIKT NIC NIE WIEDZIAL O SEZONIE 5 wiec chyba musimy byc cierpliwi :)
Ja nie oglądałem jeszcze 3 i 4 sezonu, wyjdą na dvd 21 października, to na płyki puste sie ponagrywa z wypożyczalni i dopiero oglądnę. Zainteresował mnie ten serial jak szedł na TVN i oglądałem tylko odcinki 1x08 - 1x23 i 2x04 - 2x21 (około)
A pozatym ciekawe czemu nie mówią czy kręcą 6 sezon czy nie. Z filmami jest tak że dwa miesiące przed kręceniem zdjęć już film zapowiadają. Tom Welling gra teraz w innych filmach i nie wiadomo nic czy dalej coś będzie.
Wow widze ze sie niezle rozpedzasz z tym serialem i ze ci sie niezle podoba ;p... 5-ty Sezon bedzie mial tyle samo odcinkow co poprzednie, czyli tak na oko 21 lub 22! Slyszalem tez ze "John Schneider (I)" nie bedzie gral we wszystkich odcinkach (zagra okolo 17 czy jakos tak , juz nie pamietam ile dokladnie hehe) Mozliwe jest ze w tym sezonie umrze na serce! A co do 6-stego Sezonu to mam nadzieje ze juz go nie bedzie ... ile mozna! Nie slychac czy go kreca bo nadal powstaje sezon 5-ty :) Polecam obejrzenie wczesniejszych sezonow i pozdrawiam!
oj co ty mówisz!!! musi być 6 sezon!!! chociaz z drugiej strony nie da się juz chyba nakręcic kolejnego sezonu bez zrobienia z Clarka Supermana, a jesli Clark będzie Supermanem i Tom Welling będzie latał po ekranie w rajtuzach to ja nie chcę byc tego świadkiem :P a poważnie, to jednak Smallville mialo być tym co było PRZED Supermanem więc troche beznadziejnie by było gdyby ze Smallville zrobił się Superman :P mimo wszystko ja jednak mam nadzieję na 6 sezon, w końcu sporo rzeczy w serialu kłóci się z historia Supermana, więc może wymyślą cos nowego? a 6 sezon musi byc, bo z tego co narazie widać to w 5 sezonie bedzie pełno Clany, a ja chcę jakąś akcje Lois&Clark, nie mówie tutaj o jakichs romantyzmach ale chociazby wiecej takich smaczków jak w któryms z odcinków 4 serii, kiedy Chloe spogląda na Clarka i Lois smiejących sie do siebie po tym jak Lois wwaliła Clarka do wody, po czym Chloe robi taka smutna minę, to takich akcji potrzeba mi więcej, oczywiście Lois ma przy tym pozostac sobą i cały czas naśmiewac sie z Clarkiego :]
a co do Jonathana - dla mnie cały serial może się obejść bez Jonathana i MarFy:P nie trawię tej dwójki, mdlo mi się robi na ich widok ;P ale z tego co kojarze to rodzice Clarka dozyli spokojnie starości:)
Hehehe no masz racje dozyli spokojnej starosci (w komiksie mial zawal po walce z Doomsday'em), ale tworcy chyba jada wg scenariusza starego filmu z Christopherem Reeve's gdzie tam mial zawal jak Clark byl nastolatkiem (no i tez Forteca wyglada podobnie jak w filmie) No jak 6-sty sezon bedzie to "jeszcze" OK!!! Jednak 7-mego nie strawie :/ Podobno Clark juz w tym sezonie bedzie latal w jakims stroju z peleryna i maska (jeszcze nie w stroju Superman'a) Zaraz bede ogladal odcinek 5x02... wiec zobaczymy co tam bedzie ciekawego :)
No czy będzie 6 sezon, to nie przesadzajmy jeszcze się nie rozkrecil sezon 5. Jak ma byc to bedzie i tak bedziemy go ogladac i komentowac jak ten sezon 5 :). Milo ze bedzie na DVD ale szkoda ze nie wszystkie i nie pokolei.
Ja dzis obejrze 4x22 5x01 a 5x02 dopiero wkrotce. I mi brakuje duetu Lois i Clark oni sa fajni a Lois tymbardzie scena z lazieki w ktoryms sezonie byla cudna hehe.
Z tym strojem to jak w spidermanie, najpierw mu uszyli jakiś wieśniacki a potem miał taki jaki jest. Ale zabardzo mi się niepodoba ten niebiesko-czerwony strój supermana bo w takim wygląda jak pedał.