PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36406
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Season Finale

ocenił(a) serial na 6

No i skończył się 5 sezon. Wg mnie ostatni odcinek nie był najwyższych lotów. Owszem był dobry w końcu to season finale ale jednak był tylko dobry... wg mnie reżyserzy za dużo chcieli wrzucić w 43 minuty i słabo to wyszło. Jak dla mnie jeden z gorszych finałowych odcinków. A wy jak myślicie?

ocenił(a) serial na 8
ludwisiu

Myśle tak samo jak ty, więc nie będę cię powtarzał :-)

ludwisiu

w sumie masz rację. podobał mi się season finale 422 - był żywy i dramatyczny. natomiast z finałowego odcinka 522 najbardziej nie podobała mi się nie pasująca do całości scena wymuszonego pocałunku Cloe. było jednak jedno dobre ujęcie, jak LEX-ZOD stał na dachu w płaszczu - wyglądał naprawdę groźnie. to pewnie ma zapowiadać ogromne kłopoty,ale o szczegółach dowiemy się najszybciej w sierpniu,jak ruszy kolejna seria
(o czym napisano na www.kryptonsite.com zakładka:spoilers)

ocenił(a) serial na 9
elamelka

Wedlug mnie niepotrzebne bylo to z tym virusem i zwiazana z tym panika(albo nazwijcie to jak chcecie)A co do pocalunku to tez takze wydaje mi sie ze to troche wymuszone, bo napewno w kolejnym sezonie beda udawac ze nic sie nie stalo.Podobalo mi sie ta scena jak Lana mowi do Clarka ze jak mogla kogos takiego pokochac i oczywiscie scena z LEX'em-ZOD na dachu.Co do zakonczenia to wydaje mi sie ze moglo byc lepsze jak i caly sezon:( Bylo pare naprawde fajnych odcinkow ale wiekszosc kiczowatych(pewnie z braku pomyslow)Serial powinien sie skonczyc na 6 sezonie.

ocenił(a) serial na 6
Dugi_3

Właśnie powinien się skończyć na 6... Ale wg mnie jeszcze smallville trochę potrwa. Zresztą choć nie wiadomo jakiby był i tak ludzie będą to oglądać

Pozdro

ocenił(a) serial na 7
ludwisiu

Zauważcie że jak season 6 wyjdzie naprawde świetny( bo może tak być nie?) to fani będą czuć niedosyt i prosić o więcej.

ocenił(a) serial na 9
ludwisiu

Wsumie to tak ! Fani tacy jak my napewno beda oglondac,a co jezeli im nie wyjdzie 6 sezon i sfajfcza caly serial?? a co jezeli im wyjdzie zajefajne i bedziemy mieli niedosyt?? (tak zle tak nie dobrze)
Coby nie bylo, bylo bardzo milo

ocenił(a) serial na 10
Dugi_3

Ja i tak czekam na 6 sezon z niecierpliwosciąi z pewnosciąobejrze. Nawet jezeli wszyscy beda narzekac na smallville ja zawsze pozostane wiernym fanem.

Small

A ja mysle ze w smollwille sie hamuja odnosnie pokazania fabuly, mam wrazenie ze im by wyszedl swietny ilm fabularny i my lyknelibysmy 90 minut jak odcinek 45 minutowy ha ha ha. Pozostaje nam czekac !!!!