PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36409
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

No właśnie jak chcielibyście aby zakończyło się Smallville. God endem wszystko się dobrze kończy a Clark zaczyna kariere w metropolis lub Bad endem Clark zostaje zabity... itp... Wiadomo, że serial skończyć się musi. Piszcie tutaj jak widzicie ostatni odcinek serialu.

MackKL

Czemu ma zginąc ?? jak dlamniemoze się skończyć nijak aby można było gdybać. Śmierc NIE jak dla mnie chce sie łudzuć że po zakończeniu Smallville jest Superman I, II, III, IV i Powrót. No niech się zakończy że już pracuje i ma się ku Lois no alebo że mają jakiś kryzys. Szkoda że Smallville nie jest zgrany z Lois i Clar i całą reszta filmów że nie jest tak fajnie połączona jak Star Treki :) Ma być nijak konieć ma zakończyc wątki z serialu ale dać coś na gdybanie czyli a nóż widelec coś rozpoaczna na nowo albo zostaniemy z niczym. Happy end to przestarzałe juz zakonczenie.

ocenił(a) serial na 8
Remington_Steele

Cytat:

Czemu ma zginąc ??

O Boże przecież dałem do przykładu tylko..... napisałem abyście opisali jak widzielibyście zakończenie.

Cytat:

Superman I, II, III, IV i Powrót.

Poprawka Superman I, II i Powrót ... a było coś takiego jak III i IV he heheh... no może i było ale ja jako fan eSa tej paści do siebie nie dopuszczam. Zresztą Singer najnowszego Supcia umieścił po 2 części (i dobrze, że nie brał 3 i 4 pod uwagę).

Ja widzę ostatani odcinek tak:

Clark zaczyna pracę jako dziennikarz w DP razem z Lois. W fortecy Jor-el mówi do syna: Czas abyś zaakceptował twoje przeznaczenie. Jako, że w Smallville nie miało być kostiumu supcia to widzę zakończenie tak: Clark trzyma w ręce kostium lub sam emblemat "S" i mówi do Marthy "Już nadszedł czas"

MackKL

Szczerze mówiąc nigdy sie nie zastanawialem, który odcinek mi sie najbardziej podobal. Wiem że II ma coś w sobie. A twoje zakończenie całkiem całkiem, wiem jedno pisałem to już gdzieś na forum, powinien być abrdziej zdecydowany pewny siebie wiec ostatni odcinek powinien przedstawiac Klarka jako pewnego faceta który trzyma swoje przeznaczenie we własnych rekach.

ocenił(a) serial na 7
Remington_Steele

Juz to pisałem ale co mi tam jak dla mnie serial powinien sie skończyć czyms mocnym np. z odległeej planety przylatuje na ziemie koleś posiadający większą moc od Clarka ów koleś zabija naszego Supermana (ale tak na dobre :)) łączy siły z Lexem i razem podbijają Ziemie , po czym ów koleś z kosmosu olewa lexa i niszczy ziemie i byłoby fajnie :)

Kraven

Fantazje fanow to nie to forum heheh. To to sobie w innym serialu wymysl. :) Tu ma byc tak lepiej nie dramatyczniej.

Remington_Steele

Ja mam takie założenia:

Wiadomo, iż Smallville ma zakończyć się na 7 sezonie.

Więc przyjmijmy, że ostatni odcinek bedzie miał nazwę 7x22 - "Transformations"

- Dusza Chloe znajdzie się w ciele Lois.
- Lex zabije Lionela lub zmieni go w coś niedobrego.
- Liga Sprawidliwości (która zagine w 6 sezonie) powróci przed jeszcze przed tym odcinkiem znowymi mocami od Jor-ela by zalczyła w Smallville ze złym kryptonianem który zaraża ludzi kryptonitem (transormuje ich w meteorfreaki).
- Clark się napracuje ratując ludzi i będzie trudno mu to robić niepokazując swojej twarzy. Zmotywuje go to do stworzenia drugiej swojej osobowości z kostiumem. W odcinku 2x09 miał wytopione metalowe S, stanie się tak, że odzyska je na pamiątkę i odejdzie ze Smallville, to S będzie miał na półce.

I tak skończy się serial Smallville, wierzę, że po tym serial zmieni nazwę na "Metropolis" i będzie całkiem odmieniony a miasteczko Smallville odrzucone.

ocenił(a) serial na 10
Zajebisty_Spojrzeniem

A potam w TVN-ie puszczą "Tajemnice Metropolis" :P. Mi serial podba się właśnie w takiej formie jakiej jest *chociaż zdarzają się lepsze i gorsze odcniki. A co do zakończenia Smallville to jeszcze dwa sezony :P