PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36454
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Odcinek średni, ale dużo humoru i Zatanna uwielbiam tą lakę :) Microsoft coś mąci nam w Smallville ostatnio Reklama Windows'a 7 teraz Xbox360 z Natal-em który jest jeszcze w fazie produkcji :)

odcinek 4/6

Kolejny odcinek "Persuasion" Trailer - http://www.youtube.com/watch?v=HsoANpsHs3s

Cholasina

Dla mnie jeden z najsłabszych S9, czyli kolejny.
Znowu o odpowiedzialności i pierdy, które już dawno są znane.

2/10.

ocenił(a) serial na 7
Cholasina

odcinek nie był jakiś wyjątkowy, ale tez nie tandeta. Super scena jak Clark tego faceta puszką walnął :D a to z xboxem to muszę kupić gdzieś jak tylko wyjdzie, bo to zajebiste musi być! xd
teraz to już wiadomo skąd wziął się kostium Supermena. :)
aha, i podobała mi się końcówka z lois i clarkiem "spodziewaj się niespodziewanego" xd wiadomo z kim zapewne chloe będzie ;d nie mogę się doczekać ;)) zakończenie super!
a następny odcinek coś czuje że będzie zajebisty :)

ocenił(a) serial na 8
zosiap0

Odcinek na 3,5 więcej nie dam. Plusami odcinka tak naprawdę jest tylko powrót Zatanny i rysunek Supermana w komiksowym stroju, który podarował Clarkowi Alec. Pomysł z Shazam jest troszkę idiotyczny. Chociaż miło zobaczyć Lois w stroju Wonder Woman. No i szturmowca. Jednak za dużo kostiumów też nie dobrze się robi.

Oliver i Chloe - jestem przeciwny - na minus ich związek jest. Ma być z Kanarkiem i basta.