PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36454
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Smallville.S07E09

ocenił(a) serial na 9

Bardzo dobry odcinek 8.5/10
"Mały spoiler"

Od samego początku było widać, że Clark jest jakiś inny. Najpierw myślałem ze pobyt w fortecy tak na niego wpłynął. Końcówka dała do myślenia, bo niby poco Bizzaro miałby ratować Cloe. Dobre wytłumaczenie istnienia Juliana. Trzeba wspomnieć o Lois, dzięki której w odcinku mamy mały dreszczyk emocji i nareszcie nie błąka sie w serialu.(przynajmniej ten odcinek)

Lepiej aby od tego odcinka tendencja wzrostowa trwała.

ocenił(a) serial na 10
Dugi_3

Juz sie nie moge doczekac ,az sobie wlacze ten odcinek. Musze poczekan na napisy! ;-)

Dugi_3

odcinek zdecydowanie najlepszy nie mam wiecej do napisania.na wkoncu jakis odcinek na miare wczesniejszych sezonow oczywiscie za sprawa bizarro

ocenił(a) serial na 10
GabrieL1906

Mówilem,ze jeszcze bedziecie chwalic ten sezon. Zobaczycie,ze teraz bedzie tylko lepiej!! Studiuje "prognozowanie ,symulacje iekonometrie", więc na prognozowaniu pewnych zjwisk sie znam!! ;0

ocenił(a) serial na 8
michael_84

"więc na prognozowaniu pewnych zjwisk sie znam!! ;0"

Nie możesz prognozować, gdyż każdy ma inny gust, i każdemu może się odcinek podobać, lub nie. Ja nie zaczynam chwalić, gdyż potem są niemiłe niespodzianki. To, że jeden odcinek -UWAGA -- był dobry (nie bardzo dobry jak dla mnie), nie znaczy, że teraz będą się sypać same takie. Póki co czekam na rozwój sytuacji.

ocenił(a) serial na 10
Dugi_3

Odcinek był bardzo dobry :-) 9/10 :-) <Krótki>

hope234

a mi sie wkoncu gra Aktorow spodobala Welling zagral dosbrze bo od poczatku widac ze cos jest inaczej i nie tak i na koncu wiem czemu...
wczul sie ze gra inna postac niz C.K.