PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36455
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Soundtracki

ocenił(a) serial na 10

Witam. Na emulq mozna znaleźć zapakowane w win zipie muzyke z każdego odcinka(w osobych folderach) ale tylko do 4 sezonu. Potem to sie psuje. Może ktoś wie czy są dlasze??

ocenił(a) serial na 8
Szajba

Nie wiem bo muła nie używam i radze robić tak samo...

ocenił(a) serial na 10
MackKL

Nie rozumiem ludzkiej niecheci do emula.
Prawda prawdą, że plików ma na najwięcej i najłatwiej cokolwiek na nim znaleźć. Ma też najwięcej "sennderów". A jak ktoś nie umie zainstalować antywirusa na złośliwe robaki no to jego sprawa ^^

ocenił(a) serial na 8
Szajba

Jak cię "smerfy" w domu odwiedzą to ciekawe czy nadal będziesz tak pozytywnie nastawiony do muła. Virusy to najmniejszy problem akurat, oczywiście pomijając fakt mulenia kompa, niepotrzebnego wysyłu i zajebiście szybkiego transferu to faktycznie Emul jest zajebisty...(rolling eyes). No ale każdy używa co lubi.

ocenił(a) serial na 10
MackKL

No Torrent pod tym względem nie jest lepszy. A ponad to, prawo nie zabrania pobierania plików i posiadania plików wideo oraz audio. Jedynie oprogramowanie jest zabronione. Zabrania ich udostępniania oraz czerpanie korzyści materialnych w przypadku pirackich filmów, muzyki oraz programów jest zakazane. Ale to sie akurat mnie nie tyczy ^^
Pozatym możesz zawsze do mula władować filtr.
Aha no i mi w ogóle nie muli kompa osiołek tylko sieć(ale to jak odpalam jakąś grę sieciową).
Pozdro :P

ocenił(a) serial na 8
Szajba

Spoko. Co to tej muzy to poszukaj na jakimś warezie. Lub znajdź sobie tytuły utworów jakie zastosowano w odcinku i szukaj na mule jak go używasz.