PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36411
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Prawdę mówiąc denerwuje już mnie ta postać!Wydaje mi się ,że zginie w odcinek "07x11"(podczas porodu).W zależności od ilości sezonów (a czytałem gdzieś,że ma ich być 7) moje przypuszczenia mogą się sprawdzić. Wolałbym aby to nastąpiło trochę szybciej np koniec tego sezonu.

ocenił(a) serial na 8
Dugi_3

Ja jakoś nie widzę śmierci Lany. Postać ta ogromnie mnie irytuje (dokładnie od 4 sezonu -- od momentu pojawienia się Lois Lane). Lecz jakoś nie chciałbym aby ją uśmiercili. Pewną alternatywą byłby wyjazd ze Smallville... tak jak to było w przypadku Pete'a Rossa.

ocenił(a) serial na 8
MackKL

Ja tam Lany nie lubie i raczej nie lubilam, jesli zginie to nie bedzie mi jej brak. Jak dlamnie moze zginac.

ocenił(a) serial na 8
miidniight

Moim zdaniem to pewne, ze zginie, ale chyba jeszcze nie w tym sezonie. Pewnie umrze podczas porodu, tak jak w snie Lexa...i sprawdzi sie kolejna przepowiednia, ze Lex zabija wszystko co dobre. Po smierci Lany pewnie zobaczymy w koncu prawdziwego, zlego Lexa, tak jak powinno to miec juz miejsce od dawna;)

ocenił(a) serial na 10
lorewer

Dla mnie Lana jest duzo fajniejsza od Lois i wolal bym ją- jak bym był na miejscu Klarka!! Nie wiem czemu was tak ona rytuje!! Nie ogladalem jeszcze sezonu 5 i 6 ---czekam na wydanie dvd--mam nadzieje ze wyjdzie w polsce!!

michael_84

Najpierw modlmy sie aby sezon 2 wyszel a co dopiero 5 lub 6. A co do Lany to ona mlda jest choc czuje ze jedna jakas powazna akcja i ona potrafila bybyc zla, demoniczna wsciekla, gorsza od Lexa to chcialbym zonaczyc !! Zawsze jak ja ogladam wiec co chce dokladnie o niej napisac ale jak juz przyjdzie mi do pisania jak teraz to lipa mysl ucieka hehe

użytkownik usunięty
michael_84

michale_84 nie widziałeś ostatnich 2 sezonów, w 4 sezonie Lana jest extra (jako czarownica :D! ) ale 5 i 6 to masakra, nie będę tutaj zamieszczał spoilerów, powiem tylko, że ona się strasznie zmieni, i nie będzie pozytywną postacią, wręcz przeciwnie, a wątki z nią będą denerwujące i nużące...

a teraz SPOILER (jeśli nie chcesz nie czytaj) -------
Postać Lany zmieniła się po zerwaniu z Clarkiem, nawte sama ona to przyznaje. Co ciekawe, kto widział HYDRO (6x10) wie, że Clark musiał coś poczuć do Lois, z ich pocałunku Clark był bardzo zadowolony (te jego uśmieszki) no i potem słowa Lois, to świdaczy o tym, że na pewno coś ich połączy :) Więc czekam.

spekulacje ------
Mskunik, bardoz prawdopodobne, że tak się stanie :)
Myśle też, że może być tak, że Lana zawiedzie się na Lexie (może dodatkowo poroni (?)) i wyjdzie daleko, już nie wróci, a Clark zapomni o niej raz dwa. Ja bym nie uśmiercał Lany, zawsze może się do czegoś przydać,np. przyjechać na ślub Clarka... czy coś w tym rodzaju, więc najlepiej by było jakby wyjechała.

ocenił(a) serial na 9
lorewer

Moim zdaniem nie umrze podczas porodu ponieważ:
- to miało się zdarzyć jak Lex zrezygnuje z wyborów na senatora
- we śnie jak dobrze pamiętam to zginęła przy drugim porodzie
- zginęła po Lex nie miał pieniędzy żeby ją zawieść do lepszego specjalisty, a Lex jak wiadomo to ma teraz tego w ,,bród" i nie zapowiada się żeby to się zmieniło.

I gdzieś czytałem że Lana ma się ożenić z Petem.

blood

A z tym ślubem to żeś dała najpierw by musieli Pete'a ściągnąć z powrotem, a na to bym raczej nie liczył

ocenił(a) serial na 8
hornet

Cytat:

I gdzieś czytałem że Lana ma się ożenić z Petem.

Tak było w komiksie. Ale w nim Pete nie był murzynem. :-) więc wątpię w to, że powróci do smallville.

ocenił(a) serial na 9
MackKL

Cytat:
Tak było w komiksie. Ale w nim Pete nie był murzynem. :-) więc wątpię w to, że powróci do smallville.

Tego nie wiedziałem. To chyba się z nim nie ożeni się.

blood

Myślisz że Lana jest rasistką? :P To chyba nie to w tym przypadku

użytkownik usunięty
hornet

seriale nie propagują rasizmu więc dla twórców obojętne czy osoba która w komiksie była biała w serialu będzie czarna.
Może się tak stać, że Lana się zwiąże z Petem, wtedy albo by mówiono o Pecie bez Peta, albo Pete zjawiłby się jako gość w serialu.

ocenił(a) serial na 9

Dla osób niecierpliwych pirwsze 12 min odcinka "Justice"
http://tv.yahoo.com/smallville/show/33659

co prawda w małym okienku ale zawsze cuś .Nie pozostało nic innego tylko czekac do jutra:)