PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36374
6,8 9 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Superman

ocenił(a) serial na 7

Jak myślicie czy tom welling będzie fajnie wyglądał jak Superman. Moim zdaniem nie co myślicie ?? Zauważyłem to po tym jego nowym stroju kiedy miał włosy przylizane wyglądał raczej słabo a przecież jako Superman będzie musiał mieć. Poza tym jestem ciekaw jak to możliwe że go nikt nie skojarzy skoro cały czas nie nosi okularów ;p Wydaję mi się że stanie się Superman w ostatnim odcinku i będzie koniec nie zobaczymy go w akcji jako Supermana Co myślicie ??

pawelc11

moim zdaniem w tej skórze wygląda gejowsko. nie mogę się doczekać dwóch wydarzeń
1. poproszenia o rękę Lois Lane
2. tego, że będzie ubrany w strój supermana, który dostał od matki

użytkownik usunięty
deana24

Ten żel naprawdę nie jest konieczny, skoro Smallville od zawsze było świeżym spojrzeniem na supermana. Zawsze uważałem, że Tom jest idealny do tej roli....
Napiszę tak, jeśli miałby posiadać żel tylko jako ciamajda, a jako superman swe naturalne włosy, takie jak nosił przy czarnym kostiumie, to jestem pewien sukcesu. Jeśli zachowają takie jak miał na przykład w 10x09 czy 10x07, ( Scena w Watchtower ) to trudno powiedzieć, że wypadnie...fajnie. Nazwę to nie wykorzystaniem potencjału jaki dawał im aktor i tyle.
Ja czekam jeszcze na opanowanie umiejętności lotu.;)

ocenił(a) serial na 7

No w sumie prawda że Samllville to świeże spojrzenie na Supermana. Dlatego pewnie będzie tak jak piszesz włosy na żel będzie miał jako Clark Kent w Homecoming chyba tak było z tego co kojarzę.

ocenił(a) serial na 7
deana24

Ten czarny strój fajniej moim zdaniem się prezentował, dlatego ja nie czekam może nie tyle co na struj od matki ale bardziej mnie interesuję jak ujawni się przed ludźmi jako Superman i wtedy na pewno będzie miał na sobie ten od matki ;D

użytkownik usunięty
pawelc11

Napiszę coś jeszcze. Naprawdę doceniam fakt, iż Smallville jako pierwsze z ekranizacji Esa pomyślało, iż warto by było mieć w końcu napakowanego aktora w roli Supermana. Routh latając w kostiumie przypominał bardziej Piotrusia Pana niż Człowieka Ze Stali. Odnoszę jednak wrażenie, że twórcy w tym sezonie znacznie przesadzili. Widać, że skończyło się już pakowanie, a zaczęło tycie. ( Celowe czy przypadkowe?? ) Myślę, że TW najlepiej oddawał posturę Esa w sezonie 7. Potem już przesada. Z takim zachowawczym look'iem jak w 7 serii, nawet żel by aż tak nie przeszkadzał, a że teraz taki pączek z niego na buzi...cóż.;) Wciąż liczę na zachowawczą ilość żelu przy stroju Supermana, to może wciąż jest nadzieja na wykorzystanie potencjału TW.;)

ocenił(a) serial na 7

Też właśnie zauważyłem, w jednym sezonie wygląda gorzej a w kolejnym lepiej widać siłownia nie jest jego pasjo a szkoda bo naprawdę imponował czasami posturo, najlepiej formę trzyma Oliver rzeźba na okrągło ;p

pawelc11

Nie wiem czemu, ale podejrzewam, że jako Superman ujawni się podczas walki z Darkseidem. Oczywiście chciałabym aby jako Es pojawił się w kilku odcinkach, bądźmy jednak realistami. Strój założy jak zacznie latać, ujawni się ludziom jak będzie walczyć z Darkseidem. Dla mnie to 2 ostatnie odcinki.

użytkownik usunięty
sophie15

2 ostatnie odcinki na to wszystko co napisałaś byłoby błędem twórców. Zawsze tak jest, że jeśli chce się pokazać wiele na raz, to wychodzi...nie napiszę co.;) Jak dla mnie to 10x11 opanowaniu umiejętności lotu - i to jest dla mnie ostateczny termin jeśli mam uznać, że jest w porządku, oraz superman - to tak jak piszesz, dwa ostatnie odcinki - spoko. ( Choć chciałoby się więcej, ale patrząc realnie dwa odcinki są spoko...;) ) Supermana to byłoby coś, w co dwa sezony temu nigdy bym nie uwierzył w Smallville, więc to i tak wiele, że Clark stanie się tym Supermanem w serialu, co jakiś czas temu w ogóle nie potrafiłabym sobie wyobrazić.;) Nawet nie chciało mi się wierzyć, że pokażą strój kiedykolwiek...a tu proszę.;)