PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36452
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

czy wiecie że tvn ściągnął z ramówki tajemnice smallville? właśnie przed chwilą byłam na stronie tvn'u i nie znalazłam nigdzie tajemnic nie wiem może źle patrzyłam jednak nigdzie nie wiedziałam zamiast tego w niedziele ma być jakis serial komediowy trzy po trzy

sloncet

CO??????????????

ocenił(a) serial na 10
Marilee_chan

TVN to poprostu smietnik!! Najgorsza stacja telewizyjna!!

ocenił(a) serial na 10
sloncet

Ludzie. Ten TVN jest dobijający :/ Ech... smutek i żal :-(

ocenił(a) serial na 8
____10

A ja mówię po raz kolejny... zlewka TVN, kupujcie w oryginale lub ściągajcie z neta.

ocenił(a) serial na 8
MackKL

łatwo ci mówić mnie niestety nie stać aby kupić wszystko to co mnie interesuje i co chciałabym mieć a ściągnąć z netu niestety nie mogę więc na razie korzystam z łaski telewizji a jak widzę to oni nie dbają o fanów i jestem wkurzona czymś takim zawsze uważałam że tv jest dla ludzi i leci w niej to co ludzie lubia a tu za każdym razem idzie się przejechać na tv

ocenił(a) serial na 10
sloncet

To wy jesteście dobijający. TVN wcale nie ściągnął smallville z anteny tylko pewnie przełożył emisje na inny dzień. Pewnie na wtorek albo poniedziałek i będzie leciał zamiast krok od domu albo bez śladu które mają być przerzucone na TVN 7.

ocenił(a) serial na 8
ICEMAN_2

"łatwo ci mówić mnie niestety nie stać aby kupić wszystko to co mnie interesuje i co chciałabym mieć a ściągnąć z netu niestety nie mogę więc na razie korzystam z łaski telewizji"

Można mieć wszystko tylko wystarczy trochę chęci i uporu. Dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych. Wystarczy się rozejrzeć na lewo, prawo a ofert jest od groma.

"Sprzedam smallville" -- takich tematów tutaj na filmwebie w dziale "Smallville" nie brakuje. Wystarczy dobrze poszukać. (Nie żebym namawiał do piractwa ale stwierdzam fakty) :-)

MackKL

sam jestes dobijajacy iceman, sprawdz sobie lepiej program zamiast wypisywac glupoty, pewnie wznowia emisje za kilka miesiecy, wiadomo bylo ze dlugo smallville sie nie nacieszymy bo wraz z przyjsciem wrzesnia znowu tvn bedzie nas katowac tancem