czy wiecie że tvn ściągnął z ramówki tajemnice smallville? właśnie przed chwilą byłam na stronie tvn'u i nie znalazłam nigdzie tajemnic nie wiem może źle patrzyłam jednak nigdzie nie wiedziałam zamiast tego w niedziele ma być jakis serial komediowy trzy po trzy
A ja mówię po raz kolejny... zlewka TVN, kupujcie w oryginale lub ściągajcie z neta.
łatwo ci mówić mnie niestety nie stać aby kupić wszystko to co mnie interesuje i co chciałabym mieć a ściągnąć z netu niestety nie mogę więc na razie korzystam z łaski telewizji a jak widzę to oni nie dbają o fanów i jestem wkurzona czymś takim zawsze uważałam że tv jest dla ludzi i leci w niej to co ludzie lubia a tu za każdym razem idzie się przejechać na tv
To wy jesteście dobijający. TVN wcale nie ściągnął smallville z anteny tylko pewnie przełożył emisje na inny dzień. Pewnie na wtorek albo poniedziałek i będzie leciał zamiast krok od domu albo bez śladu które mają być przerzucone na TVN 7.
"łatwo ci mówić mnie niestety nie stać aby kupić wszystko to co mnie interesuje i co chciałabym mieć a ściągnąć z netu niestety nie mogę więc na razie korzystam z łaski telewizji"
Można mieć wszystko tylko wystarczy trochę chęci i uporu. Dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych. Wystarczy się rozejrzeć na lewo, prawo a ofert jest od groma.
"Sprzedam smallville" -- takich tematów tutaj na filmwebie w dziale "Smallville" nie brakuje. Wystarczy dobrze poszukać. (Nie żebym namawiał do piractwa ale stwierdzam fakty) :-)