Obaj są fajni jednak Justin wygląda starzej jak Tom- wygląda na swoje 35lat.... są ten sam rocznik 77 ale TW w porównaniu do JH to taki chłoptaś w 1szych sezonach TW wyglądał jak chłoptaś ze wsi więc pasował do roli potem z biegiem lat się wyrobił;D
ogólnie nie wyobrażam sobie innej obsady w serialu ale sezon 10 mnie rozczarował zwłaszcza ostatni odcinek i brak AM dało się odczuć ona na przestrzeni 10 lat też się wyrobiła jakby trochę schudła bo jest niska i ma szerokie biodra i grube uda ale buzie sympatyczną mimo brzydkich zębów...
najlepsze były sezony 1-4 reszta sezonów to nie które odcinki były ok w 6 sezonie te odcinki z JH alias Green Arrow swoją drogą głupia ksywa tak jak smuga... szkoda że w 6 i 7 sezonie JH wystapił tylko gościnne tak jak ED w 4 sezonie postać Lois Lane jak dla mnie jest najbardziej humorystyczna.
To może ja rzucę męskim okiem na Panie z serialu ;) skoro już oceniamy wygląd ;)
Dla mnie pierwsze miejsce ma Kristin Kreuk czyli serialowa Lana,dla mnie jest piękna,cudowna,ma coś takiego w sobie,w oczach ..cudo dla mnie (chociaż początkowo nie bardzo mi się podobała)
No ale Erica Durance czyli serialowa Lois również jest piękna i ciężko mi ocenić która piękniejsza,Lois moim zdaniem wypiękniała jeszcze bardziej od 8 sezonu,może to kolor włosów który bardziej przypadł mi do gustu.
Alison Mack,cóż nie jest zbyt piękna moim zdaniem.
Raczej przeciętna,w pierwszych sezonach nie wyglądała za ładnie ale tak jak napisała koleżanka wyżej z czasem się wyrobiła,i od 6 sezonu wygląda całkiem całkiem :)
Laura Vandervoort czyli Kara,przepiękna...brak słów po prostu.
Cassidy Freeman czyli Tess ,jest ładna ale mnie nie zachwyca.
Annette O'Toole czyli Martha kiedyś w młodości jak grała Lane w supermenie była śliczna,teraz wiadomo lata lecą ale nadal jest śliczna mimo swojego wieku :)
Ogólnie myślę że aktorki w tym serialu zachwycają urodą,każda jest inna,ma inną urodę.